Mehmet Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2011 3 saat içinde 4tane F3 gördüm ne kadar da cok olmaya başladılar... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2011 3 saat içinde 4tane F3 gördüm ne kadar da cok olmaya başladılar... Bizim buralarda özel plakalı bir tane görüyorum hep.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2011 Şu ana kadar gördüklerinizden en yakışan renk hangisi idi?Ben 2 gün önce şeker kırmızı hb gördüm cuk diye oturmuştu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2011 hardal sarıyı hiç gören var mı?... diğerlerini gördük de... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2011 Sitede resimleri var..sedan ecoboost olarak..nerede bilmiyorum ama var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2011 Bizim buralarda özel plakalı bir tane görüyorum hep.. Beyaz olan mı abi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2011 Beyaz olan mı abi? Evet.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2011 (düzenlendi) Sitede resimleri var..sedan ecoboost olarak..nerede bilmiyorum ama var Ben Koymuştum ve var dur linkide arayıp veriim... Temmuz 30, 2011 ROCKERROLLER tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2011 teşekkürler resimler için... canlısını gören varmı demek istemiştim gören de olmuş.... nasıl canlı olarak... itici mi... FI de vardı benzer renk hatırlarsınız... sonraları hiç sevilmedi o renk bildiğim kadarıyla ... bu nasıl acaba aynı ton mu? şeker sarı vardı asıl FIII de ama bize gelmedi... o renk çok güzel Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2011 Evet.. Bende çok görüyorum abi onu piyasa yapıyo galiba bugunde 3 tane gördüm ayvalık tarafında tit.x paketli görmek nasip olmadı daha Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2011 Sarı rengi ben F1 de çok seviyordum ama bu daha farklı biraz daha koyu renk Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2011 Sarı rengi ben F1 de çok seviyordum ama bu daha farklı biraz daha koyu renk Abi dediğin renk bal köpüğü galiba bende çok begeniyorum F1 de o rengi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2011 teşekkürler resimler için... canlısını gören varmı demek istemiştim gören de olmuş.... nasıl canlı olarak... itici mi... FI de vardı benzer renk hatırlarsınız... sonraları hiç sevilmedi o renk bildiğim kadarıyla ... bu nasıl acaba aynı ton mu? şeker sarı vardı asıl FIII de ama bize gelmedi... o renk çok güzel Bu renk çok güzel oturmuş sedan olmasına rağmen...Spor bir tipi var zaten F3 ün,o yüzden de uymuş....F1 deki renk gibi değil,hafiften yeşilimsi bu renk,limon yeşili ile altın sarısı karışmış gibi..Bence güzel...Şeker sarı dedikleri renk bu zaten... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2011 yarından itibaren zam gelince şaşırmasın kimse iyimi... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2011 Bu renk çok güzel oturmuş sedan olmasına rağmen...Spor bir tipi var zaten F3 ün,o yüzden de uymuş....F1 deki renk gibi değil,hafiften yeşilimsi bu renk,limon yeşili ile altın sarısı karışmış gibi..Bence güzel...Şeker sarı dedikleri renk bu zaten... yok yok şeker sarı bu değil... o gelmedi bize ... amerikan.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap