Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2011 Sony hariç derken kesin değil mi o yoksa ? Bana göre degil...Sorumlu olmamak için kesin bilmediğime bisey diyemem.daha dogrusu Gelecektir ama tarih veremem ben. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bulut_ömer Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2011 Deme yaa vallaha hayellerim yıkılır.Ben ekimde sipariş verip ful bi araba almak istiyordum sırf 4 ay o yüzden bekledim.gelen zamlara o yüzden katlandık Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2011 Deme yaa vallaha hayellerim yıkılır.Ben ekimde sipariş verip ful bi araba almak istiyordum sırf 4 ay o yüzden bekledim.gelen zamlara o yüzden katlandık Kardeş Sony olsa ne olacak sanki,adamlar uçmuşlar ..Fiyatlara bak Allah aşkına ya....Sony müzik sistemi gelme olyı gecikecekmiş zaten ,seneye ancak diyorlar,öncelikle sonyli fiesta ve sonyli c-max satmak istiyorlar..Seneye Rus üretimi Focuslar Türkiyeye geliyor,onlara Sony takıp satacaklarmış,bizde alman malı diil ama en azından sony var diyip yutacağız hapı.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2011 Sakin olun beyler Buyrun en baba ford'lar ... En dolusundan Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2011 Tek seçenek var bence... 1.6 Ecoboost 160 bg Selective + bütün opsiyonlarla beraber bir mondeo... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dr.Mert Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2011 Mondeo'nun jantına dikkat Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2011 Ben S-Max'dakini focus da gördüm , çok beğendim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2011 Bugün bayi ile görüştüm....Mondeo 1.6 Ecoboost Selective+Sunroof 63000'e bıraktı 2011 model...Ama ben genede babayı ikna edemedim... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2011 Çok kocaman bir araba Mondeo be...Ona prk yeri bulma sıkıntısı çekmekten arabadan soğurum valla..Bide o büyüklükte bir arabanın sağını solunu sürtersin apartmanlarla arabalarla dolu şehir hayatında bir yerlere.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bulut_ömer Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2011 Vay ben fordun şimdi...zam yapmakta her zaman öndeler ama sıra araca olması gereken donanımları getittirmek oldumu sağa sola yatıyorlar.Dur ben bi kalaylıyayım fordu anlaşıldı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2011 iyide kardeşim...külkahverengi olanıda bi renk değiştiriyor güneşte akşam falan gösterişli araba maşallah görünce pehhhhhhh...pehhhhhh diyom da...bora gibi focusa sahip cıkamıyoruz şehir hayatında ona nasıl cıkıcaz...otoparklarda...şurda burda...balina kasa meret.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2011 Mondeo aldılarda yer sıkıntısı kaldı alem bu yaşlılar ya ((((: Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2011 foruma üye kabul ederken yaşına göre üye alınız adminim...ozaman sizde bi yaranamadık size...gençmişte bilmemne...ne var sıksak alrız mondi..almıyoz mahsuscuktan biz...pejo rcz var honda rc-z var...onları isiyoz yaşlıyım ya ben...ondan... 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2011 foruma üye kabul ederken yaşına göre üye alınız adminim...ozaman sizde bi yaranamadık size...gençmişte bilmemne...ne var sıksak alrız mondi..almıyoz mahsuscuktan biz...pejo rcz var honda rc-z var...onları isiyoz yaşlıyım ya ben...ondan... Onların kapısını açacak yer bulacaksınız yani 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2011 Mondeo alacaktım ama baktım kardeşim devasa bir arka bölüm,kovaman uzun bir burun,geniş araba...Bu ne ya,mafya babasımıyım,bakanmıyım,makm arabası gibi dedim...Mondeoyu yaşlı arabası diye grdüm almadım...Adam kalkmış şimdi bana yaşlı diyor iyimi ...Focus mu daha genç arabası mondeomu Allahınızı severseniz yaa... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap