Tevfik Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2011 zaten onunla gelince bütün arabalar çekilir üzüntüden kaçacak yer ararlar kendilerine...bide içinden çıkış önemli elbette...armani siyah takım elbise olmazsa binilmez zaten...biz saatle başladık tamamlayınca sıra onada gelecek... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2011 Abi mondi sw yi çok seviyorum ben yere basım 18 jantları koyucan of of of çok güzel yaa simsiyah olacak bide ahhh ahh 2,0 TDCI Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2011 kovaman ya ondandır BORA beycim ondandır...yakup bu tweetire girdim orda da bu adam...kurtuluş yok yanim..kendisine fordun erol kösesi diyorlar...lakabı bu tweet aleminde... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 6, 2011 Yakup mu rol köse...abooo.tehditde eder şimdi bu elimde kasetin var diye felan Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2011 kovaman ya ondandır BORA beycim ondandır...yakup bu tweetire girdim orda da bu adam...kurtuluş yok yanim..kendisine fordun erol kösesi diyorlar...lakabı bu tweet aleminde... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dr.Mert Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2011 :) :D Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2011 Mondeo devasa felan ama f/p oranında şu an en iyisi gibi duruyor...Mantıklı olmak lazım bence...Hem genişlik iyidir... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dr.Mert Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2011 2014'te ne alacağım ben yaw ?! Şimdiden kafam karışık ,neyse ki biraz zamanım var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2011 2014'te ne alacağım ben yaw ?! Şimdiden kafam karışık ,neyse ki biraz zamanım var O para ile iş yapalım abi boşver arabayı anladın sen 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dr.Mert Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2011 O para ile iş yapalım abi boşver arabayı anladın sen Ayıp ettin kardeşim,yeter ki bana iş de ! Risk de ! Kanım kaynıyor dayanamıyorum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2011 Detayda gizli düzelliği ısı derecesi ve kumanası farklı renk Değişen renkler ise bardak yuvasında.. (X pack ayrıcalığı ile) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2011 Anlamadı ben..Isı göstergsi ve kumandası nasıl ayrı renk?Bilmediğimiz,yazılı olmayan başka ne özellikleri var acaba Focusun? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 2011 Koltuk ısıtmanın derecesi turuncu ama simgesi mavi renk Artık diğer özelliklerini bize sahip olanlar anlatacak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2011 cenevre 2011 de SYNC görücüye çıkıyomuş... fuardan hemen sonra avrupada ve dolayısıyla bizde olacak demek mi oluyor bu acaba... frankfurt 2011 15 elül.. cenevre ne zaman acaba.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 2011 cenevre 2011 de SYNC görücüye çıkıyomuş... fuardan hemen sonra avrupada ve dolayısıyla bizde olacak demek mi oluyor bu acaba... frankfurt 2011 15 elül.. cenevre ne zaman acaba.. Aslında çok çok kez tanıtıldı ama tabiki çıkana kadar tüm fuarlarda devam edecektir 2012 de Avrupa'da çıkacak... ilk; son; 15-16 Eylül Frankurt Fuarı var 6 - 7 Mart (2012) Cenevre Fuarı (Dediğiniz gibi olabilir yani) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap