Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2014 Bizimkinin biri 6 sene gitti. osram'dı. Bence çok erken gitmiş halojen. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2014 aynı anda takılmış aynı parçanın yakın zamanda bitmesi mantıklı değil mi? gerçi ampulde faktör çok 3 gün sonrada patlayabilir. zaten titriyodu E sağ taraf yeni o da titriyor. Elektrik sisteminde bir problem mi var acaba diye düşündürüyor. Bir de titreme başlı başına normal değilse zaten sıkıntı var demektir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2014 Bizimkinin biri 6 sene gitti. osram'dı. Bence çok erken gitmiş halojen. saat önemli E sağ taraf yeni o da titriyor. Elektrik sisteminde bir problem mi var acaba diye düşündürüyor. Bir de titreme başlı başına normal değilse zaten sıkıntı var demektir. titreme normal değil tabiki. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2014 saat önemli titreme normal değil tabiki. Ozan saat önemli de sanki mertcan 2 yıldır hep gece yollarda hep saat olsa ne olur ? 56 bin km gitti işte Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2014 Ozan saat önemli de sanki mertcan 2 yıldır hep gece yollarda hep saat olsa ne olur ? 56 bin km gitti işte mertcan 60k bakımına girecek. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2014 Hiç durmamış yerinde iyi o zaman ya Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2014 Ben 7/24 normal farlar açık gidiyorum neredeyse istisnasız olarak da şimdi servistekiler titremeyi tespit edebilecekler mi, gerçi arabayı babam bırakacaktı benim her sabah 8 buçukta dersim olduğundan da bakalım ne yapacağız. Bu hafta da vermek zorundayım babam ankara dışına gidicek. Neyse bakımı bir aradan çıkartıyım ben o zaman da bunlara sonra da el atarız. Sağ ampül tekrar patlamadığı sürece çok bir sıkıntı olmaz. Kozmoz bana Bi-Xenon almam için baskı mı yapıyor yoksa Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2014 Focus dediğin.... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2014 Focus dediğin.... Ah ahh bana vericekler bi 5.000. Yokki bi sponsor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kahraman Karaçoban Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 14, 2014 Focus dediğin.... Cok iyi! Bizim forumdan degil herhalde ?? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2014 (düzenlendi) Tasarım göreceli felan diyorlar da az çok bi göz nizam da vardır..Şu aracı görüp ısrarla golfün tasarımı daha iiyi diyen adamı boğasım geliyor. Focus dediğin.... Bu arada jant-st tampon-spoiler'ına varana kadar aynını gördüm yalnız rengi aytozu griydi açıkcası bu kadar çekici durmuyordu.Focusun rengi kesinlikle bu Şubat 22, 2014 hüseyin ipek tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2014 Karlı bir Eskişehir'den herkese hayırlı akşamlar. Focusumuz karla ilk tanışmasını yaptı tüm beyefendiliğiyle Gösteriler yüzünden çektiği yol çileside tuzu biberi oldu.. -Yalnız bu arada bir sorunla karşılaştım,silecekler kapanıyor ama sol silecek tam inmeden 2-3 parmak mesafede 1-2 saniyeliğine takılıyor sonra kapanıyor.. neden olaki bu? bende de var aynı sıkıntı kardeşim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2014 bende de var aynı sıkıntı kardeşim Genel bir sorun diyebiliriz ozaman,sorunda değil gerçi ama göz takılıyor,aklı kalıyor insanın. Eyvallah abi ya bunun için servisi yoklamayı düşünüyordum yoksa Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2014 Yav takılma değil o ya. Silecekler aşağı kaçıyor sürtünmeyi azaltıyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2014 (düzenlendi) Yav takılma değil o ya. Silecekler aşağı kaçıyor sürtünmeyi azaltıyor. tişikkirler sipirmin Mart 11, 2014 taner eviş tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap