Bora A. Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2011 Şimdide Focus 3 Titanyum X Park Paket Sunroof donanımlı iç görünüm : 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2011 (düzenlendi) Ahanda Şekkeeeeer Gırmızıııııı...3 Gurş Fazla Oldu Şekkeeeeer Gırmızı oldu....Tabi bu Style donanımlı,Titanyum X donanımlısını düşüneceksiniz bunun ) SİLİNDİ ) Eylül 28, 2011 Bora A. tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2011 O ne !!! Son resim araya karışmış,kırmızı olayından galiba,eheheheüeeee..... :) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2011 Lütfen forum seviyesini düşürmeyelim... :) Son resimi ve benzerlerini daha çok chat bölümüne bekliyoruz.. :D (Her ne kadar ben bugün veya yarın veya daha sonralı olamasamda ) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2011 Dur yaw sileyim onu,Hay Allah..Gerçekten karışmış.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2011 Dur yaw sileyim onu,Hay Allah..Gerçekten karışmış.... arada kaymış heralde başka bölüme atayım derken de mi bora abi.. :) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2011 (düzenlendi) O Fotonun yerine telafi olarak bunu koyuyorum ) Eylül 28, 2011 Bora A. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2011 Şeker Kırmızısının resimleri gitmiş yav.. . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2011 Şeker Kırmızısının resimleri gitmiş yav.. . Yaa sen öyle forumun seviyesi felan dersen şeker kırmızı da gider tabeeee..Hemen sağ tıklayığ kopyalayacaktın bilgisayarına,bidaha zor görürsün onu artık Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2011 Kırmızı olsun 5 fazla olsun diye boşa dememiş eskiler Şeker kırmızı çok şeker duruyor maşallah Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2011 birde canlı görmek başka... daha hiç görmedim.. şekeri Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2011 Ben Kayseri'deki tanıtımda HB sini canlı görmüştüm. Resimlerden daha hoş duruyordu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2011 Bundan 3ay kadar once eşimle geyiğine öylesine otokoça gitmiştik.o gün orada ayni benim aldigim gibi bir şeker kirmizi vardi.Hiç aklimda yokken onu görünce hiç almayi düşünmedigim halde hemen o arabayi istedim,hemen o anda aliyordum,arac bayi otoparkinda guneş altinda cayir cayir parliyordu,dayanilmaz seksiydi@ İceri girdik satis temsilcisi hatunla,aracin kaydina bakti ve 10 dakika oncesatilmiş dedi.Yikilmiştim,ilk goruşte aşik olmuştum ama eller almişti. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2011 Bundan 3ay kadar once eşimle geyiğine öylesine otokoça gitmiştik.o gün orada ayni benim aldigim gibi bir şeker kirmizi vardi.Hiç aklimda yokken onu görünce hiç almayi düşünmedigim halde hemen o arabayi istedim,hemen o anda aliyordum,arac bayi otoparkinda guneş altinda cayir cayir parliyordu,dayanilmaz seksiydi@ İceri girdik satis temsilcisi hatunla,aracin kaydina bakti ve 10 dakika oncesatilmiş dedi.Yikilmiştim,ilk goruşte aşik olmuştum ama eller almişti. aynı ben.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 29, 2011 Genc arabası olma yolunda ilerliyor Focus. Seker kırmızı Hb titaniummmmmmm Geziyorr kampusteee.. hobaaaa Uzaktan da yakiyorr... --- iPhone Yolladı --- Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap