Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yeni Ford Focus ( 2011 - 2012 - 2013 Ford Focus ) - Genel Başlık

Yakup Ç. A.

Önerilen Mesajlar

• 2 hafta sonra...

Tevfik abi F III ün farları F II yi fazla andırmasının yanında biraz da boş bir ifadeye sahip, bunun örneklerini Mercedes modellerinde de görmek mümkün; C serilerinde ilk çıkan modelin farları sönük ve mat durur makyajda reflektör ve mercek değişimyle canlı bir bakış kazanır hep..

F III de de zaten F II den sonra beğenmediğim ön tampon 1, farlar 2 .. İçi sürmeli olunca daha keskin bir tasarıma kavuşuyor mercekli de olsa daha iyi olacak.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

kesinlikle katılıyorum...far ve tampon çok güzel gelmiyor insanın gözüne...belki makyajda çözerler diyeceğimde...ne bileyim adamlar pek tınmıyor sanırım müşteri begenisini......filmlerdeki prömiyer yaptıklarını sanıyorum ön çizimlerde ama...belkide yanılıyorumdur...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Ben farlarımı seviyorum,parlak parlak ne güzel,sis farlarının çevresi ve öndeki krom çizgiyle bütünlük oluşturuyor...3 Parçalı ön görünümde güzel bence..Siz zevksizsiniz bikerem...Tevfikin dediği gibi balık ağızlı duruyor öbür türlü...özgün tasarımı var bu focusun..çirkin olsun ama özgün olsun... :kıhkıh:

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.