Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2011 Serdar abi bu nasıl ? Bundan bulalım... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dr.Mert Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2011 Yakup bu jantlar gümüş gri ile dehşet olmuş 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2011 Jant çok güzel... En baştan beri bunu çok seviyorum ve 18'den ufak bu... öyle gözüküyor.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SerdaR Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2011 Çok güzel Yakup, bulabilirmiyiz böyle bişey Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2011 Çok güzel Yakup, bulabilirmiyiz böyle bişey Bulmaya Çalışacağım.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2011 üyelerimizden bahadır bey şöyle değişmiş... Spoiler de takmış..Süper olmuş..Maşallah Buyrun 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2011 Spoiler para değil. 250 liraya falan sıfırını bulabiliyorum. Ama "bence" gerek yok. Jantların 18 olanını 1200 liraya almadım. OEM 5 kollu olanını kastediyorum. Şu reklamlardaki resimlerde falan hep gözüken jant. Yukarıdaki resimdeki jantları mondeoda kullanmıştım. Güzel ve sağlam jantlar. Tabi replika falan değilse.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
SerdaR Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2011 17" değil mi bunlar, replika değiller sanırım. Maşallah aracın rengine çok uymuş, bir de bunların böyle hafif koyu olanları var benim araca çok yakışıyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2011 OEM ise 18 olması lazım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2011 17" değil mi bunlar, replika değiller sanırım. Maşallah aracın rengine çok uymuş, bir de bunların böyle hafif koyu olanları var benim araca çok yakışıyor 18 abi ve yaylı araç... Mertol abi o jantları almak lazım 5 kollu süper Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2011 Valla alsammı almasammı diye düşündüm. Ben janta verdiğim paraya değil ama lastiğe verdiğim paraya acıyorum. 3bin km kullandığım lastiği kenara koyup 2-3 bin lira para harcayıp jant lastik almak mantıklı gelmiyor bana. Eğer bu konudaki direncimi kırabilirsem zaten jant işi kolay.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2011 Orası öyle zaten, kimi görünüme de önem veriyor yarım 100 milyar veriyorsun...1 bin lara komaaaz canımm.... Bir daha gelmeyeceksin dünya'ya Eeeee ne zmaan alıyorsun abi :kıhkıh: Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2011 Bu araca en iy giden jant 18 inç 5 kollu olan lansman janti. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2011 Orası öyle zaten, kimi görünüme de önem veriyor yarım 100 milyar veriyorsun...1 bin lara komaaaz canımm.... Bir daha gelmeyeceksin dünya'ya Eeeee ne zmaan alıyorsun abi :kıhkıh: Dedim ya alacağımı sanmıyorum. Ayrıca aradaki fark kafadan 3 bin lira. Janta verdin 1200 lira. Lastiğe verdin minimum 1500 lira. Etti 2700 + sök tak sibop falan filan parası.. Yaktığın mazotta caba.. Bence gereksiz. Heleki bu yollarda hepten gereksiz. Ben üzerindeki 215/55/16 lastiklerede gıcığım aslında. 205/55/16 olsa fiyatları tane başına 100 lira düşüyor.. 4 lastikte 400 lira. Az para değil. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2011 "belki" bulursam cmax titanium 8 ya da mondeo selective lerdeki janttan bulursam onlardan alırım. O da şimdi değil. Arabanın lastikleri eskisin o zaman.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap