Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2011 benimle çatıştığında ise suratımın halini merak ediyorsan doktorum kadar şanslı değilim ben......... abi ek iş olarak tefecilik mi yapıyosun o nedir yaa? "yarın parayı getir ayağına sıkarım" gibi bir tipin var.. tırstım ne yalan söyleyeyim.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2011 eeee evlat yaşlandık artık masa başı görev alıyoz tabe.....dediydim sana cok yanlış yerden başlaın diye.... kankam Bora...........sen benden yakışıklısın ya....kırmızının çekiciliğiyle bütünleşiyorsun elbette... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2011 abi her halin yakışıklı.. (oil mode:ON) bak yukarıdaki fotoda bir tom cruise, profil fotonda bir jose morinho havası var... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2011 Forumun en karizmatik Şahsiyeti Tevfiktir abi...Adamın adına sokak bile var " CON TEVFİK SOKAĞI" Ahahahaaaaa...Süper yaaa... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2011 ulen Bora nerelerden nereye yıl sonu geldi bile ya...1 yıl necabuk gecti...baksana.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2011 He valla yahu..1 sene diil ama benim buradaki varlığım sanırsam ama sanki 40 yıldır tanışıyor gibiyiz kanka...Bilmiyom neden böyle oldu..Yoksa büyümü yaptın bana,yoksa birama ilaçmı attın.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2011 feci elektrik veriyorsun sen trafo gibisin ondan bende de alışkanlık yaptın çok ya.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2011 RocknRolll Meeeen...eheheheüüeee....Abicim,buralarda yazan tüm arkadaşlar çok değerli insanlar,hepsine ayrı ayrı sevgi ve saygı duyarım,ama sana nedense torpil geçtim daha bir muhabbet oldu aramızda..Acebaa diyorum önceki hayatımızda kardeş felanmıydık yahu.... Ogün ve Yakup amca çocukları bizde kardeştik sanırsam....eheheheeüüe..... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2011 vala olabilir..kendi kardeşimle bu kadar gırgır degiliz....olabiir ama genelde önceki hayatta çarice falan oluyorlarya bozmasın bizi Bora... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2011 GeÇen arkadaşın Citroen C4 geldi de aklıma anahtarda direkt ön farlar iÇin tuş var onda dedim belki bizimkinde de vardır. Benim megane 3 ün kumandasındada var benzer bir tuş follow me iÇin. İşe yarıyor arada ama olsada olur olmasada Çokta önemli değil bence. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
yusuf terzi Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2011 aracı kilitlediğinizde araç uyarı amaçlı herhangi bir sebeple karşılama ışıklarını yakıyor. follow me olayını bilgisayardan manuel yapmakta fayda var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2011 Benim megane 3 ün kumandasındada var benzer bir tuş follow me iÇin. İşe yarıyor arada ama olsada olur olmasada Çokta önemli değil bence. Valla araban Çok güzel ama Sarkozy e gıcık olduğum iÇün araban Çok güzel demeyeceğim Meksika Hocalı katliamını soykırım olarak kabul etmiş; tez vakıt Meksika üretimi (?) araba alak 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2011 Valla araban Çok güzel ama Sarkozy e gıcık olduğum iÇün araban Çok güzel demeyeceğim Meksika Hocalı katliamını soykırım olarak kabul etmiş; tez vakıt Meksika üretimi (?) araba alak Çok doğru diyon gardasum ama neyseki benim aldigim araç Türkiye'de üretiliyor. Burdaki işçiler kazanıyor en azından. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2011 Çok doğru diyon gardasum ama neyseki benim aldigim araÇ Türkiye'de üretiliyor. Burdaki işÇiler kazanıyor en azından. O zaman Japon aracı alalım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2011 Benim arabada kapı açma tuşuna basınca led park lambaları,ayna altındaki lambalar ve arka stoplar yanıyor zaten...Ekstra follow me home ışığına ihtiyacım yok benim...Focus 3 lerin hepsinde yanıyor olması lazım zaten ışıkların... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap