Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 3, 2012 Herkese satmasınlar boşver böyle iyi iyi politika 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ekrem Kayacan Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2012 Ford Focus "2.0 TDCI 115 hp Powershift - bu motor sadece Norveç içindir" 0-100: Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2012 Arkadaşlar 12 gündür Ankara'daydım yeni döndüm, 12 günde Ankara trafiğinde en az 1500 km yol yaptım, toplam 5 adet focus III görebildim, çok moralim bozuldu, onca alışveriş merkezi otoparkında, (cepa,kentpark,ankamall,ikea,natavega,anteres,gordion) gözüm hep focus 3 aradı, bu adamlar bu arabayı satamadı mı yoksa focus severler kar kış diye kıyamayıp çıkarmıyorlar mı? Ben focus 2'im çabuk satıldı diye 3 almıştım umarım piyasası 2 den farklı olmaz. olmaz olurmu.. var ama genelde bozuk havalarda evin ikinci aracı kullanılıyor..biz de f 2,5 kullanıyoruz..havalar düzelsin tüm renkleri görmen mümkün..... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dr.Mert Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2012 Bu fiyatlarla toplam satışlarda F II'nin yanına bile yaklaşamayacaklarına bahse girerim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2012 Daha önce yazışıldı mı bilemedim... Kullanım kılavuzunda bir özellik belirtilmiş, lastik basınç kontrolu diye. ABS algılayıcıları yardımı ile lastik turunun hesaplandığını ve bir lastiğin tur sayısı diğerlerinden fazla ise bunun düşük basınçtan kaynaklandığını ön gören ve yol bilgisayarına uyarı mesajı düşüren bir sistem bu. 3-4 psi eksik havada uyarı verebildiğinden bahsediliyor bu arada. Tabii hatalı uyarı vermesine neden olacak durumlarda yok değil, sonuçta çok güvenilir olmasa bile iyi bir uyarı sistemi gibi duruyor. Soru: Bu Türkiye'deki modellerde var mı? Hiç tesadüf edeniniz oldu mu? Ayrıca yol bilgisayarından lastik basınç kontrol değerini sıfırlamaktan bahsediliyor, ancak benim menülerde bu yok. Sonuçta olay tamamen yazılımsal, donanım olarak eksik yok. Haydi bakalım kuyuya taşı atan ben, çıkaracak olan 40 akıllı da sizler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2012 Türkiye'de bu donanım yok maalesef.Yani donanım eksik, sensör yok Aracınızın özelliklerinde olsa yazardı.. Lastik Basınç Sensörleri yok (Eksi) Lastik Basınç Sensörleri Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2012 Türkiye'de bu donanım yok maalesef.Yani donanım eksik, sensör yok Aracınızın özelliklerinde olsa yazardı.. Lastik Basınç Sensörleri yok (Eksi) Lastik Basınç Sensörleri Yakup iyi okumamışsın, zaten basınç sensörü ile çalışan bir özellik değil. Lastik tur hesabı farkına göre uyarı veriyor, ABS algılayıcılar kullanılıyor bunun için, Almanya'da rutin var araçlarda bu program... Sensörsüz, dolaylı değerlendirme!!! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2012 Sensör donanımı neden var o zaman ? Biri indirsin denesin bakalım Sanmıyorum olacağını... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2012 Ayrıntılar için: Kılavuz sayfa 223 Evet başka çare yok, indirip denemek lazım. Ayrıca menüde olmaması da Türkiye'ye getirililenlerde olmadığını düşündürüyor, ancak basit bir yazılımla yapılabilecek bir özellikten niye kısarlar bilemedim. Ayrıca tabiii güncelleme ile eklenebilir mi konusu da gündeme geliyor ki o zaman da şu söylemi duyar gibi oluyorum: "Düşünen kafalara kötü fikirler üşüşür, Otosan senden iyi düşünür!" Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2012 Yazılım ile olabilecek birşeyi otosan'a olsun mu diye sormazlar diye düşünüyorum... İlginç.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Büyüksu Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2012 ABD' kilerde nasıl, lastik basınç uyarısı nerdeyse merkezi kilit kadar yaygın ABD' de, o pazar için ucuz bir çözüm arayışından çıkmış olabilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2012 Bizim arabalarda yok. En azından benimkinde yok. CemBo hatırlarsa araba için telefonda ilk konuştuğumuzda ben lastikcideydim. Lastiğim patlamıştı. Uyarı olsa illaki göstermesi gerekirdi diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2012 Lastik basınç sensörü dert değil. Bende hiç kullanılmamış bir adet kit var. İsteyene 200 liraya satarım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2012 Lastik basınç sensörü dert değil. Bende hiç kullanılmamış bir adet kit var. İsteyene 200 liraya satarım. :kıhkıh: Kit'çilere duyurulur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2012 kitçi kimdir bilmemde ben motosiklette kullanırım diye almıştım üşendim takmadım bile öylece kutusunda duruyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap