Bora A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2011 Kaportası sağlammış desene Focusun,diri ve sert hatları var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2011 rocker sana bahar yaramadı....gerçekten onları araba olarak gördüğüne eminmisin...herbölüm ve konu sana 18 lik sayfadaki hatunlar gibi geliyor rocker degil saldıray oldun...diri emmeli gömmeli falan hep lafların.........:kıhkıh::kıhkıh: Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2011 rocker sana bahar yaramadı....gerçekten onları araba olarak gördüğüne eminmisin...herbölüm ve konu sana 18 lik sayfadaki hatunlar gibi geliyor rocker degil saldıray oldun...diri emmeli gömmeli falan hep lafların.........:kıhkıh::kıhkıh: Ya abiler,siz ne fesat şeylersiniz yahu,ne söylesek hemen başka yönlere çekiyorsunuz,ben sadece arabadan bahsediyorum oysaki...Saldıray abinin ekiz yatakları vardı,benim ne ekiz yatağım var ne de ekiz tepelerim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Engin Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2011 Kaportası sağlammış desene Focusun,diri ve sert hatları var diri ve sert hatlar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2011 diri ve sert hatlar :kop: Abi ne deseydim sağlam olduğunu söyleyebilmek için...Taş gibiymiş desem yine başka yöne çekilecek söylediğim...Ya da kütür kütür mü diiim,ne diim bilmiyorum ki...Şaşırdım bende valla... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2011 Abi adın çıktı bi kere yapacak bişey yok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2011 Abi adın çıktı bi kere yapacak bişey yok Adımız çıkmış 90 a inmez 80 e....Napalım,feda olsun foruma...Nasıl geçecek yoksa o kadar sabır dolu aylar dimi...Ben 4 ay daha nasıl beklicem şimdi yahu...Hayır o diil,4 ay boyunca Focus hayali kurupta sonra alamamakta var o korkutuyor beni.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 9, 2011 Abicim Allah hayırlısını nasip etsin. Fazla takılma ama ben eminimki f3 beklediğine değecek. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2011 arkadaşlar ben de çok istediğim ve aylarca beklediğim F III almayı 1-2 sene kadar erteledim. gerçekten de bu fiyatlarla hem de yıl ortasında fiyatların tavan yaptığı bir dönemde 0 araç almak mantıklı değil gibi bana göre. arabamı değiştirmek ve forda terfi etmek konusunda kararım kesindir. haziran ayı içerisinde arabamı satıp F 2.5 almayı düşünmeye başladım. şu sıralar. sahibinden. com fiyataları takip ediyorum. az kilometreli, temiz , titanyum sedan benzinli focus için ortalama 36-37 fiyat veriyorlar. şu an için piyasası nedir. ne kadara alabilirim.? FIII ler çıktı 2 el biraz düşer diye bekliyorum. 36-37 ye dizelinin en dolusunu alırsınız... benzinli ancak 30-32 eder Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2011 İstanbul da tek, candy red ecoboostttttt tabi ki hatchback. Tit+park pak Ayrıntılar aksam, gece , sabah , ertesi gün.... Bi ara gelir canım iste Canlan forum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2011 İstanbul da tek, candy red ecoboostttttt tabi ki hatchback. Tit+park pak Ayrıntılar aksam, gece , sabah , ertesi gün.... Bi ara gelir canım iste Canlan forum Ahaa bugünün en güzel haberi sabırsızlıkla bekliyorum nasıl bi farklılık var mı iç mekanda? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2011 İstanbul da tek, candy red ecoboostttttt tabi ki hatchback. Tit+park pak Ayrıntılar aksam, gece , sabah , ertesi gün.... Bi ara gelir canım iste Canlan forum evet evet... ... bi an önce.. yorum görüş resim.... vsvs Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2011 Yoldayim suan ondan yazamıyorum. Umduğunuzu bulamayip, hayal kırıklığı yasayacaksınız şimdiden soyluyim !!!!! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2011 nasıl yani.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2011 sadece park paket ... x paket yok yani.. şu döşemeleri bi canlı göremedik Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap