Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2011 az merak et canım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2011 Yapma be bunda da mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2011 az merak et canım Ama ama ama ama Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dr.Mert Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2011 Takipteyiz efenim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2011 Sellektör yapıyorum ben şu F3 ecoboosta hadi göster şu ecoboostu bize Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2011 Sellektör yapıyorum ben şu F3 ecoboosta hadi göster şu ecoboostu bize Öyle bir hata yapacağını sanmıyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2011 Bekliyoruz yokmu daha Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2011 Geliyor geliyor.Hazırlanıyor ateşli Ecoboooosttt Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2011 Hadi bakalım dörtgözle bekliyoruz. Videoda varmı ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2011 Buraya gelin lütfen Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2011 Öyle bir hata yapacağını sanmıyorum Chipledikten sora neden olmasın ama dimi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 10, 2011 Chipledikten sora neden olmasın ama dimi Rakip'de chipletsin mi ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2011 Rakip'de chipletsin mi ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2011 Ford’a alerjisertifikası Yeni C-MAX, 5 kişilik C-MAX ve 7 kişilik Grand C-MAX modelleri ile Yeni Focus, S-MAX, Galaxy, Mondeo ve Kuga’nın ardından TÜV alerji testi sertifikası aldı. Dünya üzerinde resmi TÜV alerji testi sertifikasına sahip tek otomobil markası olan Ford, Yeni C-MAX’ı alerji dostu otomobilleri arasına kattı. 100’ün üzerinde malzeme ve parçası alerji testinden geçirilen ve onaylanan yeni 5 kişilik C-MAX ile 7 kişilik Grand C-MAX böylece Fiesta, yeni Focus, S-MAX, Galaxy, Mondeo ve Kuga’nın da aralarında bulunduğu uzun TÜV sertifikalı Ford modelleri listesindeki yerini aldı. Yeni 5 kişilik C-MAX ile 7 kişilik Grand C-MAX modellerini bahar öncesine yetiştiren Ford, Almanya’nın dünyaca ünlü TÜV Rheinland yetkili test kuruluşunun “Alerji Testinden Geçirilmiş İç Mekân” sertifikasını almaya hak kazandı. Ford aynı zamanda merkezi Berlin’de bulanan Alerji Araştırma Vakfı Avrupa Merkezi’nin verdiği “Kalite” sertifikasının da sahibi. Ford’a alerji sertifikası Mayıs 2011 www.arabam.com Adminimiz daha önce belirtmişti ama bu ayki arabam.com dergisindede bahsetmişler hatırlatayım dedim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hector Priamson Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 12, 2011 Üç soru: -Yıl sonu veya 2012 başı beklediğimiz MFT , USB veya card okuyucu üzerinden mp4 veya herhangi bir video formatını oynatabiliyor mu ? -Aynı sistem DVD filmleri oynatabiliyor mu? -Aynı sistem, ara kablo vasıtasıyla bir film oynatıcı cihaza (portatif DVD player, ceptel, foto mak. vs ) monitör+ses sistemi olarak kullanılabiliyor mu? Bilgisi tahmini olan var mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap