Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 Benim hiç aklıma böylesi gelmemişti,teşekkürler Cem abi bakış açısı kazandırdın bana Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 Cem Bey haklısınızda, İstanbul'da sıkışık trafikte ya da ışıklarda birinin kapıyı açıp araca girmesi veya araç içinde gördüğü birşeyi kapıp kaçması an meselesi. Malum bir ara buji ucu ile camı patlatıp kap kaç yapıyorlardı. İnsan kendisini güvende hissetmiyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 Evet arkadaşlar bir çok avrupa ülkesinde 1.6 125 ps ve 105 ps'ler (manuel) kalkmış durumda..Alternatif olarak yer yer 1.6 85 ps sunulmuş.. Bunların yerine 1.0 Turbo 100 ps ve 125 yerine almış durumda.. 100 ps'ler 5 ileri manuel 125 ps'ler 6 ileri manuel 1.6 125 Powershift devam etmekte Hangi ülkelerde 1.6 manuel yok; İngiltere,Belçika,Danimarka,İspanya,Fransa,İtalya, Hala devam edenler; Almanya (1.0 da var), Romanya,Türkiye,Kıbrıs (1.0 yok) Mayıs ayında Türkiye'ye sunulması bekleniyor ve bizim ülkemizde de büyük ihtimalle 1.6 manueller son bulacak.. Şimdi ise tüketim verilerini sunuyorum; DETAYLAR Daha da fazlası için Daha da fazlası için 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2012 (düzenlendi) Konu katalogdan açılmışken bir sorum vardı. USB üzerinden disk bağladığımda ekran altındaki fonksiyonlarda karışık çal ve yanında da Tara diye bir komut çıkıyor. Bu Tara ne oluyor? Kullanırken karıştırdım. Birşey anlamadım. Kullanım kitabında da hiçbir şey bulamadım. Güzelmiş, Konuyu istediğin yere yaz otomatik doğru yere taşınıyor ))))))) Mart 27, 2012 Engin Uzunoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2012 Mesajı doğru yere aldım Teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2012 Konu katalogdan açılmışken bir sorum vardı. USB üzerinden disk bağladığımda ekran altındaki fonksiyonlarda karışık çal ve yanında da Tara diye bir komut çıkıyor. Bu Tara ne oluyor? Kullanırken karıştırdım. Birşey anlamadım. Kullanım kitabında da hiçbir şey bulamadım. Güzelmiş, Konuyu istediğin yere yaz otomatik doğru yere taşınıyor ))))))) Buldum, kullanırken bakamamışım. 10sn çalıp diğer şarkıya geçiyormuş. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2012 Güzelmiş, soruyu soran az sonra cevabını da kendi veriyor 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Salı akşamı ben toplu taşıma aracında iken Ataşehir bulvarda lacivert yeni focus SW gördüm. Güzel duruyordu ama ters yönhızla gidiyorduk tam anlamadım. Dün akşam ise beyaz SW titanium geçti karşı şeritten ..Arka görünümüne bayıldım. ön ile arka biraz ayrı tasarım dili gibi görünüyor sanki.. Yakından incelemek lazım. Kahverengisi nasıl durur acaba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 SW Focus 3 ü bende çok beğeniyorum. Alırmıydım bilmiyorum ama, nedense birçok sw tasarımını hoş bulmaya başladım. Yaşım da henüz 24 ama Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Salı akşamı ben toplu taşıma aracında iken Ataşehir bulvarda lacivert yeni focus SW gördüm. Güzel duruyordu ama ters yönhızla gidiyorduk tam anlamadım. Dün akşam ise beyaz SW titanium geçti karşı şeritten ..Arka görünümüne bayıldım. ön ile arka biraz ayrı tasarım dili gibi görünüyor sanki.. Yakından incelemek lazım. Kahverengisi nasıl durur acaba Ankara'da hiç görmediysem 7-8 tane görmüşümdür. genelde de kül kahve tercih edilmiş.. Bu arada şuraya bir bakar mısınız? Fiyatlandırmada bir yanlışlık var gibi.. http://www.ford.com.tr/otomobiller/focus/modeller Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Ankara'da hiç görmediysem 7-8 tane görmüşümdür. genelde de kül kahve tercih edilmiş.. Bu arada şuraya bir bakar mısınız? Fiyatlandırmada bir yanlışlık var gibi.. http://www.ford.com..../focus/modeller Nasıl bir yanlışlık??? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Ankara'da hiç görmediysem 7-8 tane görmüşümdür. genelde de kül kahve tercih edilmiş.. Bu arada şuraya bir bakar mısınız? Fiyatlandırmada bir yanlışlık var gibi.. http://www.ford.com..../focus/modeller Yok hata yok..Bu böyle olduğundan beri itiraz ediyorum ama beni dinleyen yok. Bu dutrumda bilmeyen comfortu style ile tit arası bir donanım sanır ki eskiden comfort öyle idi trend ile tit arasındaydı. Şimdi ise hala en alt donanım comfort. Fakat benzinli comfort getirmediklerinden, dizel ile benzinli arası fiyat farkı fazla olduğundan böyle bir enayilik olmuş. Ya comfortu en alta koymadıydılar ya da benzinli comfort fiyatını yazıp getirmeselerdi daha iyi olurdu. Otosan iyi yönetilmiyor vesselam der çıkarım.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Nasıl bir yanlışlık??? style ile comfort'ın fiyatları ters basılmış sanki.. daha doğrusu comfort sanki style'dan yüksekmiş gibi gösterilmiş.. özellikler doğru ama fiyat ve yer hatalı.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Enayiliğe bak en ucuz olan trend açıklamasında comforta ek olarak yazıyor.. Açıklamalara baktığında comfortun donanım listesi bayağı uzun , trendden uzun yani ondan üst donanım gibi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Yok hata yok..Bu böyle olduğundan beri itiraz ediyorum ama beni dinleyen yok. Bu dutrumda bilmeyen comfortu style ile tit arası bir donanım sanır ki eskiden comfort öyle idi trend ile tit arasındaydı. Şimdi ise hala en alt donanım comfort. Fakat benzinli comfort getirmediklerinden, dizel ile benzinli arası fiyat farkı fazla olduğundan böyle bir enayilik olmuş. Ya comfortu en alta koymadıydılar ya da benzinli comfort fiyatını yazıp getirmeselerdi daha iyi olurdu. Otosan iyi yönetilmiyor vesselam der çıkarım.. e iyi de çok saçma olmuş... içi boş araba ama fiyata 49 küsürü dayamışlar.. bilmeyenin anlaması mümkün değil.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap