Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 e iyi de çok saçma olmuş... içi boş araba ama fiyata 49 küsürü dayamışlar.. bilmeyenin anlaması mümkün değil.. Bunu çözemeyen gitsin bayiden öğrensin hiç uğraşmasın internetle falan... Ayrıca sanal ortamdaki fiyatların da ne kadar sanal olduğu yüz yüze görüşmelerde ortaya çıkıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Bunu çözemeyen gitsin bayiden öğrensin hiç uğraşmasın internetle falan... Ayrıca sanal ortamdaki fiyatların da ne kadar sanal olduğu yüz yüze görüşmelerde ortaya çıkıyor. abi madem her olayda bayiyle görüşmemiz lazım internet sitelerini kapatsınlar madem? neden yapılıyor ki bu internet siteleri? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Valla yazılar gayet açık, bu site sistemi genel FORD ürünü olduğu için sisteme fiyat girilir o da düzenler (sıralar) otosan napsın buna Yazılarında da şunun üzerine şunlar var diye açık seçik yazılmış.. Okumayı bilmeyen yanılabilir ayrı mesele Dizel benzinli farkı olmuş 9 bin (bknz tit style) Aynı motor donanım farkı (comfort-trend) 3 bin desek , kaldı geriye 6 bin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kemal kaya Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 hızlı bir kararla nissan qq aracımı satıp ben de 180 hp lik focus alarak aranıza katılmış bulunuyorum, haydi hayırlısı hepinize merhaba ) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 hızlı bir kararla nissan qq aracımı satıp ben de 180 hp lik focus alarak aranıza katılmış bulunuyorum, haydi hayırlısı hepinize merhaba ) Çağlar mı tavsiye etti acaba ? Hadi hayırlı olsun güle güle kullanın Tanışma başlığına bekliyoruzz Antalya +1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Haydaaa, Antalya'dan ikinci EB'lu doktor! Hoş geldin meslektaşım ve de hemşehrim ve de arabadaşım... Şimdi uygun yerlerde kendini ve arabanı tanıtırsan, özellikle Quashqai'den sonraki sürüş izlenimlerini çok seviniriz. Bu arada çok farklı tarzda araçlar, nasıl oldu bu değişim? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Valla yazılar gayet açık, bu site sistemi genel FORD ürünü olduğu için sisteme fiyat girilir o da düzenler (sıralar) otosan napsın buna Yazılarında da şunun üzerine şunlar var diye açık seçik yazılmış.. Okumayı bilmeyen yanılabilir ayrı mesele Dizel benzinli farkı olmuş 9 bin (bknz tit style) Aynı motor donanım farkı (comfort-trend) 3 bin desek , kaldı geriye 6 bin yani size hiç garip gelmiyor bu.. iyiymiş.. tamam siz haklı olun ben okumayı bilmeyen olurum.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 yani size hiç garip gelmiyor bu.. iyiymiş.. tamam siz haklı olun ben okumayı bilmeyen olurum.. Yahu senle ilgisi var şimdi sen zaten anlayıp gelmişsin soruyorsun estağflrh Demek istediğim şey, sistemsel şey bu yani öyle gözükebilir ama hata yok ortada Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Yahu senle ilgisi var şimdi sen zaten anlayıp gelmişsin soruyorsun estağflrh Demek istediğim şey, sistemsel şey bu yani öyle gözükebilir ama hata yok ortada tamam yaw mr.boombastic, dediğin gibi olsun... Ford yakında sana plaket verecekmiş öyle duydum şaka bir yana, bence garip görünüyor.. neyse ya ben bi kurtaracağım ford'u? bana ne oluyorsa? yeterince maddi destekte bulunmuşum zaten 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 tamam yaw mr.boombastic, dediğin gibi olsun... Ford yakında sana plaket verecekmiş öyle duydum şaka bir yana, bence garip görünüyor.. neyse ya ben bi kurtaracağım ford'u? bana ne oluyorsa? yeterince maddi destekte bulunmuşum zaten Abicim farklı görüşler bundan var boşver ödülü bazı şeyler sistemsel oluyor bozamazsın Sana kimse diyor mu anlaşılır türkçe ile savun beni diye Senin sistemin öyle Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Abicim farklı görüşler bundan var boşver ödülü bazı şeyler sistemsel oluyor bozamazsın Sana kimse diyor mu anlaşılır türkçe ile savun beni diye Senin sistemin öyle Bak hala... Ben bu oyunu bozarım Neyse Yakupum yemişim sistemi sana birşey olmasın... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Alperen haklısın bence.. Comfort benzinli 1.6 (105 veya 125) bg 41900 TL yazsalardı çok mu zordu. Almak isteyene talep olmadığından getirmiyoruz, sipariş ederiz 4 aya gelir derlerdi.Kim 4 ay bekler ki... Böylece en alt donanım ve enucuz araba o olurdu . Herşey yerli yerinde olurdu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Alperen haklısın bence.. Comfort benzinli 1.6 (105 veya 125) bg 41900 TL yazsalardı çok mu zordu. Almak isteyene talep olmadığından getirmiyoruz, sipariş ederiz 4 aya gelir derlerdi.Kim 4 ay bekler ki... Böylece en alt donanım ve enucuz araba o olurdu . Herşey yerli yerinde olurdu Olmayan arabayı yazmak mantıklı gelmiyor pek, tüketici kandırmak gibi...Comfort iptal edilsin, en iyisi bu bence Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 o da olmaz şirketler alıyor. O zaman en alta comfordtu koyup 49luk fiyat yanına trendi koyup 43-44 neyse fiyatını koymalıydılar. Üç ihtimal var 1) şimdiki 2) comfort önde pahalı trend ucuz devam eder 3) dediğim gibi olmayan comfort benzinli Bence en kötÜ tercih şimdiki..DFiğer ikisi daha makul Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2012 Comfort benzinli vardı zaten, kaldırdılar.. 105 ps'di.. Trend alsın şirket nolcak sanki 2 lira daha versin..Trend dizelde 95 ps zaten.. Yönetici abimiz de, getirmek istemiyoruz ama ne kadar ucuz olursa şirketler rağbet veriyor mecbur getiriyoruz dedi...Siteye koymadan satsalar onlara En iyisi.. Çünkü yüzkarası comfort..arkalar camlar manuel felan..Pehh.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap