H. Cenk Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2012 Bazen almanya arabaları yanlış yollayabiliyor. Bazen de sipariş ile böyle araçlar getiriyorlar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2012 Econoetic hakkında detaylı bilgileri burada bulabilirsiniz Dizel veya benzinli fark etmiyor. 1.0 EB'dan Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2012 Satanın yada alanın bundan haberi oluyormu? yoksa şans mı?.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2012 Valla ben Otokoçta gördüm,hatta plakası da 34 tü,Dizel olup olmadığına dikkat etmedim ama Titanyum donanımlıydı....Rengide kül kahverengiydi...Bende ilk kez görüyorum... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2012 Otokoçta bir F3 Sedan arkasında bu yazı vardı :ECONETİC TECHNOLOGIE Kazara gelmiş sürtünme kat sayısı azaltılmış 1.6 TDCI'dır. S&S da vardır bunda. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2012 Arkadaş kazara nasıl gelir yahu?Böyle bir motor gücünde dizel yokki...115 PS TDCİ lerin ilk serisi kazara gelmişti tamam ama motorlar aynıydı sadece start-stop yanlışlıkla eklenmişti.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2012 econetic dedikleri stop-startlı olanlar olması lazım. VW deki bluemotion gibim yani.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2012 Econeticte start stop var ama 115 ps lik tdci de yok,garip değil mi ? Mertol bu start stop olayında bişey farklıydı start stopsuzlardan neydi farklı olan yahu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2012 115 likte nasıl yok? Benim sattığım 115lik style da vardı işte. Tesisatı komple farklı Bora. O iş için ek bir modül var ve pedal takımı da farklı.. Ve aynı zamanda marş motoruda kapasitif tip. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2012 econetic dedikleri stop-startlı olanlar olması lazım. VW deki bluemotion gibim yani.. Aynen , 4-5 özellik oldu mu , ecoşokella oluyor araba 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2012 Peki bende start stop yok ama uzun duraklamalarda kapatıyom kontağı sonra yeniden çalıştırıyorum bir zararı olurmu ki? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2012 Peki bende start stop yok ama uzun duraklamalarda kapatıyom kontağı sonra yeniden çalıştırıyorum bir zararı olurmu ki? Akünün, marş motorunun ve şarz dinamonun ömründen yersin abicim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2012 Akünün, marş motorunun ve şarz dinamonun ömründen yersin abicim. Ama trafikte 100 saniye baklemekte har har har çok can sıkıcı Ogüncüm...Boşuna mazot yakıyoz habire...Ortalama yakıtı hala 7.8 lerde yav... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2012 Detaylı araştırma ve deneme yapıp kar zarar oranını hesaplamak lazım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2012 100 sn bekliyorsan kapat. Hatta 40 saniyede bile kapat. O marş motorunun bozulduğunu görürmüsün bilmem. Stop startlardaki marş motorunun özelliği dah açabuk çalışıyor olması. Başka bir nanesi yok yani. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap