Bora A. Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2012 Tamamen kapatarak Tavandan Yani kapı açılınca da açılmayacak şekilde Bende öyle manuel kapatma yok Yakup....Belki menüde vardır ama onu da bulamadım.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2012 Bende öyle manuel kapatma yok Yakup....Belki menüde vardır ama onu da bulamadım.... Hani aydınlatma seçeneği vardı ? yokmuydu yoksa..Belki vardır bi bakarsın yarın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre D. Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2012 Nasıl kapadın iç aydınlatmayı komple*? Abi sizden öğrendim zaten ya sen ya cem abiydi elini basılı tut ışık açma düğmesine tavanda daha yanmıyor 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2012 Abi sizden öğrendim zaten ya sen ya cem abiydi elini basılı tut ışık açma düğmesine tavanda daha yanmıyor Haaa Cem Bey söylemişti doğru,dur deniyeyim ben onu....Akşamları ışıkta stop ediyorum şak bütün iç ışıklar yanıyor.ne sinir yaa,millet arabanın içini görüyor kabak gibi trafikte....Start-Stoplarda bu olmuyor,hatta farlar ve müzik sistemi çalışmaya devam ediyor..... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2012 He birde seninki Adana pavyonu misalı kımıl kımıl falandı demi.. Nasıl bi renge ayarladıysan artık.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2012 He birde seninki Adana pavyonu misalı kımıl kımıl falandı demi.. Nasıl bi renge ayarladıysan artık.. Mor renkte..eehehehehe..Yok yaa,ıç aydınlatma beyaz yanıyor submarine ışıklardan farklı yani.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2012 Bende öyle manuel kapatma yok Yakup....Belki menüde vardır ama onu da bulamadım.... Bora abi üstteki aışığın yanında "off" düğmesi var ona basarsan yanmaz kapı açılınca ve stop edince o düğmeye basınca düğme sarı yanıyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2012 Geniş ekranlı gösterge arayanlara Almanya'dan bir teklif, pek ucuz sayılmasa da... Dizel! http://www.ebay.de/itm/Kombiinstrument-Tacho-BM5T-10849-FF-BM5T14C226-BC-Ford-Focus-III-MK3-ab-2010-/160780683286?pt=DE_Autoteile&hash=item256f468816#ht_2033wt_907 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2012 Geniş ekranlı gösterge arayanlara Almanya'dan bir teklif, pek ucuz sayılmasa da... Dizel! http://www.ebay.de/i...6#ht_2033wt_907 Sıfır mı acaba, alamancam da yok ki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2012 Sıfır mı acaba, alamancam da yok ki Değil, 2.0TDCi'den çıkma ama km belli değil. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2012 Ben 289euro kısmını anladım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
kemal kaya Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2012 bu gösterge işi ilk uygun fırsatta düzeltilecek, şu anki yol bilgisayarı tam bir facia, sıradan bir markanın bile ayni anda 3-4 farklı mesafeyi takip etmenizi sağlıyor hatta bunun 3ünü ayni anda gözleyebiliyorsunuz, geçen uzun yol gece sürüşü yapmam gerekti, xenon farda far yükseklik ayarı yapılmıyor kendisi otomatik ayarlıyormuş, ama maalesef ben çok güçlük çektim kısa farda, araca çok yakın bir mesafe aydınlatılıyor, bence en az 5-10 metre daha ötesine kadar bu ilerletilmeli, buna müdahale etme şansımız var mı acaba?? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2012 onu direk farın içinden ayarlarını yaparak mudahale edebılırler serviste 5 dk bile sürmeden hallederler abi bu gösterge işi ilk uygun fırsatta düzeltilecek, şu anki yol bilgisayarı tam bir facia, sıradan bir markanın bile ayni anda 3-4 farklı mesafeyi takip etmenizi sağlıyor hatta bunun 3ünü ayni anda gözleyebiliyorsunuz, geçen uzun yol gece sürüşü yapmam gerekti, xenon farda far yükseklik ayarı yapılmıyor kendisi otomatik ayarlıyormuş, ama maalesef ben çok güçlük çektim kısa farda, araca çok yakın bir mesafe aydınlatılıyor, bence en az 5-10 metre daha ötesine kadar bu ilerletilmeli, buna müdahale etme şansımız var mı acaba?? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2012 Anlamadığım olay, bu göstergeler hep TDCI'lardan çıkma.. benzinli için yok.. google'ın altını üstüne getirdim, yok.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2012 Nedenki? CemBo benzinli için olanını bulmuştu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap