Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2012 LED Stop - SW Focus Sedan üvey evlat olmuş bildiğin 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2012 Istanbula 2 hafta once 950 km ile gelmistim..simdi oldu 1750..istanbul adamin ömrünü yer yahu :-) Tapatalk 2 ile Slider SL101 cihazımdan gönderildi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nurettin ç. Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2012 arkadaşlar merhaba mutlaka ilk sayfalarda vardır ama hem forumun yabancısıyım hemde geçmiş yüzlerce sayfa var nerde bakacağımı bilmiyorum 2012 focus benzinli powershift aldım rodaj dönemi yanılmıyorsam 1000 km bayiden rodaj bitimi gelin yağı değiştirelim falan demediler diğer arabam nissandı ve 1000 km sonrası değiştirmişlerdi ford da böyle bir uygulama varmı yardımcı olursanız sevinirim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Esat Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2012 arkadaşlar merhaba mutlaka ilk sayfalarda vardır ama hem forumun yabancısıyım hemde geçmiş yüzlerce sayfa var nerde bakacağımı bilmiyorum 2012 focus benzinli powershift aldım rodaj dönemi yanılmıyorsam 1000 km bayiden rodaj bitimi gelin yağı değiştirelim falan demediler diğer arabam nissandı ve 1000 km sonrası değiştirmişlerdi ford da böyle bir uygulama varmı yardımcı olursanız sevinirim Hoşgeldiniz, Buraya Bakabilirsiniz Yardımcı Olacaktır... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2012 arkadaşlar merhaba mutlaka ilk sayfalarda vardır ama hem forumun yabancısıyım hemde geçmiş yüzlerce sayfa var nerde bakacağımı bilmiyorum 2012 focus benzinli powershift aldım rodaj dönemi yanılmıyorsam 1000 km bayiden rodaj bitimi gelin yağı değiştirelim falan demediler diğer arabam nissandı ve 1000 km sonrası değiştirmişlerdi ford da böyle bir uygulama varmı yardımcı olursanız sevinirim Kitapçığınızda bu tür bilgilere rastlayabilirsiniz.. Forumda konu veya yorum aramak için arama motorunu kullanabilirsiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
nurettin ç. Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2012 teşekkürler arkadaşlar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fazıl Arslangiray Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2012 merhaba arkadaşlar ya şey soracakyım biz nisan sonu arabayı yeni aldık ya boya koruma yaptıracaktı babam 400tl felan istemişler ücretsiz yapılmıyormuydu... ford u arasammı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2012 merhaba arkadaşlar ya şey soracakyım biz nisan sonu arabayı yeni aldık ya boya koruma yaptıracaktı babam 400tl felan istemişler ücretsiz yapılmıyormuydu... ford u arasammı Faturanız da yoksa Ford yapmaz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fazıl Arslangiray Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2012 hııı eşantiyon olarak yapmıyolarmıydı sanki buralarda okurken görmüştümde ondan sordum... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2012 hııı eşantiyon olarak yapmıyolarmıydı sanki buralarda okurken görmüştümde ondan sordum... Ford ayrı - bayii ayrı.. Fark bu. Bayi isterse sana bedava araç da verir ama Ford parasını alır Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fazıl Arslangiray Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2012 Anladım sağolasın yani ben laf cambazlığı yapsam herkese yapılıyormus bizde isteriz desem bayi yapabilir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2012 Anladım sağolasın yani ben laf cambazlığı yapsam herkese yapılıyormus bizde isteriz desem bayi yapabilir Satış sonrası tanımayabilir onceden isteyecektiniz. Bana sorarsanız hiç yüz göz olmayın ; anlamsız işlemler yaptıkları para tuzağı . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fazıl Arslangiray Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2012 tamamdır ustam sağolasın. boya koruma gerekli birşey mi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2012 Yukarda yazdım ayrıca daha usta olamadım çırak felanım! Keyifli forumlar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
soner yurtoğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2012 LED Stop - SW Focus Sedan üvey evlat olmuş bildiğin Bu led stop titanıum x paket te mi yoksa titanium da mı acaba,forumu biraz araştırdım ama bulamadım?? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap