Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 Yarın sabahtan gidecemde servise Yakup tek derdim ne kaldı biliyormusun ya direksiyon sıkıntılı geliyor bana halbuki hassasiyet konusunda en iyi focus diyed duydum ama 140 km hızda yeterince sertleşmiyor gibi geldi yada boşluk var gibi bi garip yada benim uydurmam Bakmak lazım direksiyon artık tam elektrikli f2 gibi performans bekleme. Eğer sürdüysen tabi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre D. Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 Bakmak lazım direksiyon artık tam elektrikli f2 gibi performans bekleme. Eğer sürdüysen tabi. Ya işte onu diyecektim tepki alırım diye demedim :) f2 deki netlik bence yok bunda? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 Ya işte onu diyecektim tepki alırım diye demedim :) f2 deki netlik bence yok bunda? Yok, zaten olamaz da. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2012 Ya işte onu diyecektim tepki alırım diye demedim :) f2 deki netlik bence yok bunda? Tepki almazsin ya kutsal degil araclarimiz, eksikse eksik 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Sitede fiyat listesi ve donanımlarda değişiklik yok. Ancak teknik özelliklere 1.0T eklenmiş nihayet.. Ve enteresan olan donanımları : trendX ve style olarak verilmiş. 95 lik dizel trend ve trendX 115lik dizel style ve tit olarak yer alıyor. 1.6 ve 1.6 PS trend trendX style tit olarak devam ediyor. 180lik EB hala sadece tit.. Sanki style kalkmamış gibi görünüyor ki bence çok iyi etmişler inşallah forumumuzun da katkısı olmıştur buna. Önce elde kalan stylelar için yazmışlardır diye düşündüm ama öyle olsa 1.0Tye niye style yazsınlar. 1.0Tnin titanium olmaması da çok enteresan olmuş. http://www.ford.com.tr/otomobiller/focus/teknik-ozellikler 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Sitede fiyat listesi ve donanımlarda değişiklik yok. Ancak teknik özelliklere 1.0T eklenmiş nihayet.. Ve enteresan olan donanımları : trendX ve style olarak verilmiş. 95 lik dizel trend ve trendX 115lik dizel style ve tit olarak yer alıyor. 1.6 ve 1.6 PS trend trendX style tit olarak devam ediyor. 180lik EB hala sadece tit.. Sanki style kalkmamış gibi görünüyor ki bence çok iyi etmişler inşallah forumumuzun da katkısı olmıştur buna. Önce elde kalan stylelar için yazmışlardır diye düşündüm ama öyle olsa 1.0Tye niye style yazsınlar. 1.0Tnin titanium olmaması da çok enteresan olmuş. http://www.ford.com....knik-ozellikler şimdi baktım bende 1.0 titanium niye yok anlamadım, Bi yanlışlık mı var acaba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Eklenir eklenir onlar siteye katalog yenilenmiş mı ona bakın bir ben bakamıyorum, Genel Focus sayfasından indiriliyor.. Site yanlış oluyor bazen. 1.0 lar ilk etap Full+Full geliyor zaten. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 hayır yanlışlık yok.. donanımların değişikliklerini de kısmen anladım gibi bir şey. Gecikmenin sebebi belli oldu style ı kaldırmışlar ama yeni style diye bişey getirmişler . Eski styleın park aketli hali. Trend Xte de daha önce bahsedilen özellikler yok sadece trend üzerine alaşım jant eklenmiş gibi. titaniumda Smart pakette sony ve otomatik park var ama powershiftte smart paket sadece SONY (otomatik park yok ) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Eklenir eklenir onlar siteye katalog yenilenmiş mı ona bakın bir ben bakamıyorum, Genel Focus sayfasından indiriliyor.. Site yanlış oluyor bazen. 1.0 lar ilk etap Full+Full geliyor zaten. yakup ful+ful dediğin yukarıda yazdım yeni style eski style plus gibi birşey.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Eklenir eklenir onlar siteye katalog yenilenmiş mı ona bakın bir ben bakamıyorum, Genel Focus sayfasından indiriliyor.. Site yanlış oluyor bazen. 1.0 lar ilk etap Full+Full geliyor zaten. katalog eski. 1.0 geçmiyor baktım şimdi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Görecez bakalım. Yeni style diye duyum vardı Aylin hanım demişti ama emin degildik belki elde kalan varsa fabrikada... Belli olmaz bunları işi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 1.0T gerçekten piyasayı canlandıracak bir seçenek.. Ford'u o yüzden tebrik ediyorum.. açıkçası powershift seçeneği olsaydı almayı isterdim. ama forumdaki bazı zenginler gibi "yenisi çıktı hoop satıp değiştireyim" şeklinde hareket serbestisine ekonomik açıdan sahip olmadığım için benim için ancak hayal olurdu o ayrı mesele.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Renault 1.2 tce getiriyormuş cevap olarak. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali_Balkan Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 şimdi baktım bende 1.0 titanium niye yok anlamadım, Bi yanlışlık mı var acaba bize gelen bilgilerde de tıtanıum olarak yok ama test aracımız titanıum +smart+tekno paket bu demek oluyor ki gelecek 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2012 Aylin güncellemeler için teşekkürler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap