Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yeni Ford Focus ( 2011 - 2012 - 2013 Ford Focus ) - Genel Başlık

Yakup Ç. A.

Önerilen Mesajlar

Bir facebook grubundaki bir arkadaşa yeni işyeri titanium dizel focus vermiş. Mesajını alıntılıyorum

Var mı bir yolu?

Yok telefon modeline göre bildiği gibi takılıyor. Belki update sonrası düzelmiştir. Bazı araçlar için bu sistemle ilgili update vardı.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Geçmiş olsun Sabri, önemli bir şeyi olacağını sanmıyorum.

Bu arada ses sistemi ile ilgili bahsettiğim e-mailim nedeniyle dün aradılar.

Aracımdaki ses sisteminin ne forda, ne de başka hiç bir markaya yakışmayacak kadar kötü olduğunu yazmıştım. Mesajımı ilgili departmana ileteceklerini söylediler.

Herhangi bir gelişme olursa arayacaklarmış.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Geçmiş olsun Sabri, önemli bir şeyi olacağını sanmıyorum.

Bu arada ses sistemi ile ilgili bahsettiğim e-mailim nedeniyle dün aradılar.

Aracımdaki ses sisteminin ne forda, ne de başka hiç bir markaya yakışmayacak kadar kötü olduğunu yazmıştım. Mesajımı ilgili departmana ileteceklerini söylediler.

Herhangi bir gelişme olursa arayacaklarmış.

Bakarsın o kadar ithamın altında kalmamak için aracı getirin sony ses sistemi adapte edeceğiz derler :)

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Yakitla ilgili birseymis. Motorda herhangi bir sorun yokmuş.

Camdan bakiyorum adam daha koltugu ileri almayi bilmiyor arabayi getirdi on arka silecek calisiyor deli gibi camlar acik getirdi anahtari verdi. Sinir oldum ya Aydoğanlara zor giderim bir daha

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Camdan bakiyorum adam daha koltugu ileri almayi bilmiyor arabayi getirdi on arka silecek calisiyor deli gibi camlar acik getirdi anahtari verdi. Sinir oldum ya Aydoğanlara zor giderim bir daha

Geçmiş olsun Sabri....

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bakarsın o kadar ithamın altında kalmamak için aracı getirin sony ses sistemi adapte edeceğiz derler :)

Mesajın tam metnine ulaşabilme ihtimal var mı acaba :D (Soruya bak Allah'ım ya,) Yani bulabilirmiyim aca o mesajı diyorum ama bulamam galiba.

Sony sistem adapte etmelerini falan istemiyorum, mesajı yazarken de tek derdim sony sistemdeki hoparlörler ile benim hoparlörlerimi değiştirtmekti, onlar yapmazsa ben yaptıracağım. Aslında bu konuda tespit davası açıp ses sisteminin sorunlu olduğunu mahkemece tespit ettirebilirsen süper değiştirmek zorunda kalırlar, ama önce tatlı yiyelim ( $ ) tatlı konuşalım, olmazsa acı acı konuşuruz. Ama bu sorunu kabullenmemek lazım. Gerçekten sistem kötü. Yeterli mi diye sorsak belki yeterli ama kesinlikle kötü, flashtan ya da cd den kaliteli müziklerde genelde sorun olmasa da radyo dinleyemiyorum ben. Biraz hareketli pop müzikleri bile dinleyemiyorum.

Çok önemli bir şey olmayacağını düşünüyordum, geçmiş olsun.

Anlamadığım yakıtla ilgili derken?

Yakıt mı kalitesiz, yoksa başka bir problem mi var.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Dizel diye benzin filan koymasınlar da. Geçen Shell'e girdim deponun dibini görmesin diye 2-3 kere dizel mi diye sordu adam geçenlerde dizel birine benzin koymuşlar. Yeni 1.0 benzinlilerde de aynı sitem olduğunu umarak egzos soldaysa dizel sağdaysa benzinli dedim de yakıt koymada ikna oldu sonunda.

Bir de aldığın yakıt miktarı ne kadardı? Genelde yakıtla ilgili sorun olduğunda deponun kalanını düzgün yakıtla doldurun geçer derler.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

IMAG1280_zps4ac1c66d.jpg

Shellden yakitimi aldim motoru calistirdim bu cikti :(

Kapa aç yaptim 2 kere gitti. Simdi servise gidiyorum umarim anlik biseydir.

Sabri hangi Shell den aldın. ? Ben genelde Bakırköy sahildeki Opet veya İncirli Total kullanıyorum. Memnunum. Hatta sanırım Total daha iyi.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

yalnız fordlarda yakıt tanıma var yanlış yakıt konulmasını önlüyor , depoya : dizellere benzinli pomba ucu ,benzinliyede dizel pompa ucu girmiyor ..o yanlış yakıt konulan araç sanırım başka markadır..

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.