Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2012 Bir facebook grubundaki bir arkadaşa yeni işyeri titanium dizel focus vermiş. Mesajını alıntılıyorum Var mı bir yolu? Yok telefon modeline göre bildiği gibi takılıyor. Belki update sonrası düzelmiştir. Bazı araçlar için bu sistemle ilgili update vardı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2012 Shellden yakitimi aldim motoru calistirdim bu cikti Kapa aç yaptim 2 kere gitti. Simdi servise gidiyorum umarim anlik biseydir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2012 Shellden yakitimi aldim motoru calistirdim bu cikti Kapa aç yaptim 2 kere gitti. Simdi servise gidiyorum umarim anlik biseydir. Geçmiş olsun Sabri, İnşallah önemli birşey değildir.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2012 Shellden yakitimi aldim motoru calistirdim bu cikti Kapa aç yaptim 2 kere gitti. Simdi servise gidiyorum umarim anlik biseydir. Seni arıyorum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2012 Geçmiş olsun Sabri, İnşallah önemli birşey değildir.... Insallah Ahmet abi servisteyim bakalim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2012 Geçmiş olsun Sabri, önemli bir şeyi olacağını sanmıyorum. Bu arada ses sistemi ile ilgili bahsettiğim e-mailim nedeniyle dün aradılar. Aracımdaki ses sisteminin ne forda, ne de başka hiç bir markaya yakışmayacak kadar kötü olduğunu yazmıştım. Mesajımı ilgili departmana ileteceklerini söylediler. Herhangi bir gelişme olursa arayacaklarmış. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2012 Geçmiş olsun Sabri, önemli bir şeyi olacağını sanmıyorum. Bu arada ses sistemi ile ilgili bahsettiğim e-mailim nedeniyle dün aradılar. Aracımdaki ses sisteminin ne forda, ne de başka hiç bir markaya yakışmayacak kadar kötü olduğunu yazmıştım. Mesajımı ilgili departmana ileteceklerini söylediler. Herhangi bir gelişme olursa arayacaklarmış. Bakarsın o kadar ithamın altında kalmamak için aracı getirin sony ses sistemi adapte edeceğiz derler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2012 Yakitla ilgili birseymis. Motorda herhangi bir sorun yokmuş. Camdan bakiyorum adam daha koltugu ileri almayi bilmiyor arabayi getirdi on arka silecek calisiyor deli gibi camlar acik getirdi anahtari verdi. Sinir oldum ya Aydoğanlara zor giderim bir daha Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2012 Yakitla ilgili birseymis. Motorda herhangi bir sorun yokmuş. Camdan bakiyorum adam daha koltugu ileri almayi bilmiyor arabayi getirdi on arka silecek calisiyor deli gibi camlar acik getirdi anahtari verdi. Sinir oldum ya Aydoğanlara zor giderim bir daha Geçmiş olsun Sabri.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2012 Bakarsın o kadar ithamın altında kalmamak için aracı getirin sony ses sistemi adapte edeceğiz derler Mesajın tam metnine ulaşabilme ihtimal var mı acaba (Soruya bak Allah'ım ya,) Yani bulabilirmiyim aca o mesajı diyorum ama bulamam galiba. Sony sistem adapte etmelerini falan istemiyorum, mesajı yazarken de tek derdim sony sistemdeki hoparlörler ile benim hoparlörlerimi değiştirtmekti, onlar yapmazsa ben yaptıracağım. Aslında bu konuda tespit davası açıp ses sisteminin sorunlu olduğunu mahkemece tespit ettirebilirsen süper değiştirmek zorunda kalırlar, ama önce tatlı yiyelim ( $ ) tatlı konuşalım, olmazsa acı acı konuşuruz. Ama bu sorunu kabullenmemek lazım. Gerçekten sistem kötü. Yeterli mi diye sorsak belki yeterli ama kesinlikle kötü, flashtan ya da cd den kaliteli müziklerde genelde sorun olmasa da radyo dinleyemiyorum ben. Biraz hareketli pop müzikleri bile dinleyemiyorum. Yakitla ilgili birseymis. Motorda herhangi bir sorun yokmuş. Camdan bakiyorum adam daha koltugu ileri almayi bilmiyor arabayi getirdi on arka silecek calisiyor deli gibi camlar acik getirdi anahtari verdi. Sinir oldum ya Aydoğanlara zor giderim bir daha Çok önemli bir şey olmayacağını düşünüyordum, geçmiş olsun. Anlamadığım yakıtla ilgili derken? Yakıt mı kalitesiz, yoksa başka bir problem mi var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2012 (düzenlendi) Zaten yakiti aldim motoru calistirdim ekranda bu cikti. 2 kapa açla duzeldi. Bilgisayara taktilar motorla ilgili herhangi bir sıkınti yok dediler. Aralık 1, 2012 Sabri Özer tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2012 Dizel diye benzin filan koymasınlar da. Geçen Shell'e girdim deponun dibini görmesin diye 2-3 kere dizel mi diye sordu adam geçenlerde dizel birine benzin koymuşlar. Yeni 1.0 benzinlilerde de aynı sitem olduğunu umarak egzos soldaysa dizel sağdaysa benzinli dedim de yakıt koymada ikna oldu sonunda. Bir de aldığın yakıt miktarı ne kadardı? Genelde yakıtla ilgili sorun olduğunda deponun kalanını düzgün yakıtla doldurun geçer derler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2012 Shellden yakitimi aldim motoru calistirdim bu cikti Kapa aç yaptim 2 kere gitti. Simdi servise gidiyorum umarim anlik biseydir. Sabri hangi Shell den aldın. ? Ben genelde Bakırköy sahildeki Opet veya İncirli Total kullanıyorum. Memnunum. Hatta sanırım Total daha iyi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2012 yalnız fordlarda yakıt tanıma var yanlış yakıt konulmasını önlüyor , depoya : dizellere benzinli pomba ucu ,benzinliyede dizel pompa ucu girmiyor ..o yanlış yakıt konulan araç sanırım başka markadır.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2012 benim araba kaç gündür doğru düzgün gün yüzü görmedi, bu akşam çıktım merkeze gittim balıkesire dolu yağacağı tuttu...gece gece bakmadım gerçi bir şey var mı diye ama çokta büyük değildi dolu... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap