Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2013 Gelen tüm F3'lerden yağ kaçıranların mı hepsinde keçe değişmiş, yoksa gelenlerin hepsi yağ mı kaçırıyormuş? Umarım soruyu açık sorabildim...! Ustanın konuşmasından anladığım servise gelen yeni F3'lerin tamamının keçesi kaçırıyordu ve değiştirdik dedi. Abarttıysa da bilemeyeceğim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tuğalp Üreyli Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2013 Merhaba arkadaşlar aracım henüz çok yeni ( 28 gün oldu ) bazı tuhaflıklar gözüme çarpıyor yada ben büyütüyorum teyp sesini 10 ve üzerine getirdiğimde dikiz aynası hissedilir derecede titremeye başlıyor ( sony ) ayrıca özellikle biraz mıcır yada stabilize tarzı yollarda sol dikiz aynası titriyor ( hızım her ne olursa ) sağ ayna net ve titremiyor normal mi sizce ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2013 iç dikiz aynasındaki problemi yaşayan oldukça fazla arkadaş var.Çözümü var mı bilmiyorum. Dış konusunda birinde sorun varsa servis'e müsait zamanda uğrarsınız bi bakarlar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2013 Evet daha öncede çok konuşulmuştu bu iç dikiz aynasının titremesi ancak dış için hatırlamıyorum.. Bir servis ziyareti gerekecek gibi... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2013 dış dikiz aynası problemini daha önce hiç duymadık. elinizle kontrol edin bakalım boşluk var mı. çünkü aynalar sabit değil, lamba değişimi için çıkabilir türden. dikiz aynası titrese iyi aşağı düşüyor(kayıyor), bu konuyu ayrı başlık açıp yazsak mı? değiştiren var mı hiç. sanki sürüş sırasında değilde sabah araca bindiğimde fark ediyorum aşağı düştüğünü. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tuğalp Üreyli Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2013 (düzenlendi) Merhaba, Bugün ilk kez sesli komut sistemini denedim kullanım kılavuzuna uymama rağmen klima radyo cd çalar komutlarını tanımadı, hiç çalıştaramadım sürekli usb harici bellek yada telefon komutu istedi telefonda da tek tek numaraları söylerek aramak istediğimde 10 haneli numaraları ya eksik yada 3 yerine 4 gibi farklı rakamlar algıladı ( tek tek ve yavaş yavaş söylememe rağmen ) sesli komutta bi püf noktamı var arkadaşlar anlayamadım ? ek bir soru ile daha meşgul edicem ama, otomatik klima auto düğmesine basıldığında devreye giriyor ancak ön panelden göğüse üflemesi sıcaklığı ayarlayana kadar çok yüksek geliyor, sadece cama yada ayaklara vurması gibi bir seçenek yok mu ? bir de kitapçıkta auto düğmesine uzun basıldığında mono seçeneği ekranda çıkar diye bi ibare var, uzun basmama rağmen çıkmadı ama fan ayarı ile oynadığında sanırım direk mono seçeneğine dönüyor ( mono yazmamasına rağmen ) bu haldeyken de sürücü ve yolcu sıcaklıkları farklı olabiliyor değil mi ? Temmuz 28, 2013 Tuğalp Üreyli tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 28, 2013 Merhaba, Bugün ilk kez sesli komut sistemini denedim kullanım kılavuzuna uymama rağmen klima radyo cd çalar komutlarını tanımadı, hiç çalıştaramadım sürekli usb harici bellek yada telefon komutu istedi telefonda da tek tek numaraları söylerek aramak istediğimde 10 haneli numaraları ya eksik yada 3 yerine 4 gibi farklı rakamlar algıladı ( tek tek ve yavaş yavaş söylememe rağmen ) sesli komutta bi püf noktamı var arkadaşlar anlayamadım ? ek bir soru ile daha meşgul edicem ama, otomatik klima auto düğmesine basıldığında devreye giriyor ancak ön panelden göğüse üflemesi sıcaklığı ayarlayana kadar çok yüksek geliyor, sadece cama yada ayaklara vurması gibi bir seçenek yok mu ? bir de kitapçıkta auto düğmesine uzun basıldığında mono seçeneği ekranda çıkar diye bi ibare var, uzun basmama rağmen çıkmadı ama fan ayarı ile oynadığında sanırım direk mono seçeneğine dönüyor ( mono yazmamasına rağmen ) bu haldeyken de sürücü ve yolcu sıcaklıkları farklı olabiliyor değil mi ? Klima ve Radyo yok çünkü sizin aracınız o klavuzdan yeni sizin klavuzunuz buradaki mesajın içindeki linkte lütfen inceleyiniz ismi SYNC Sesli komut için forumda arama yapın lütfen ilgili başlıklar mevcut. Klima seçeneğinizde ise aşağıdaki butonlara basın ve sıcaklığı ayarlayın Evet farklı olabiliyor Bunun ayarı ise aşağıdaki gibi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Özen Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2013 Selam arkadaşlar.Muhabbetinize ortadan daldım ama resimdeki araç forumdan birinemi ait bilen var mı? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2013 Bu arabanın sipariş sürecini biliyorum Ben varken sipariş geçilmişti gelmiş yani Yakında üye olur gelir henüz gelmedi böyle araba foruma.Spor Paketli araç bu yeni yeni ülkemize gelmeye başladı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2013 Merhaba arkadaşlar.Muhabbetinize ortadan daldım ama resimdeki araç forumdan birine mi ait tanıyan var mı? Forumdaki birinin değil bu araç Olsaydı tanırdık.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
semih yılmaz Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2013 Bu tamponu bulabilir miyiz kaç liradır acep Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Özen Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2013 Forumdaki birinin değil bu araç Olsaydı tanırdık.... İki gün önceBodrum Aspat plajı otoparkında gördüm aracı.Plaj kapanana kadar bekledim ama araca yaklaşan olmadı.Güzel olmuş ufak dokunuşlarla Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2013 Bu tamponu bulabilir miyiz kaç liradır acep Bayi opsiyon listesinde var. Fiyatları burada mevcut 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Mehmet USLU Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2013 dış dikiz aynası problemini daha önce hiç duymadık. elinizle kontrol edin bakalım boşluk var mı. çünkü aynalar sabit değil, lamba değişimi için çıkabilir türden. dikiz aynası titrese iyi aşağı düşüyor(kayıyor), bu konuyu ayrı başlık açıp yazsak mı? değiştiren var mı hiç. sanki sürüş sırasında değilde sabah araca bindiğimde fark ediyorum aşağı düştüğünü. Bunu bende farkediyorum, sabahları bindiğimde iç dikiz aynası aşağı inmiş oluyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2013 Bunu bende farkediyorum, sabahları bindiğimde iç dikiz aynası aşağı inmiş oluyor. hemen hemen herkesde var bu sorun... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap