Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

• 0

Focus 2.5 Titanium Aklıma Takılan Soru Ve Sorunlar

ismail orçan

Soru

1=Kapı plastikleri çok adi ve emanet gibi duruyor arka taraflar için diyorum. hatta bu sabah sağ arka kapı iç plastiği çıktı yerine biz taktık bu kapıların daha tok kapanması ve plastik seslerinden kurtulmak için ne yapabilirim ?

2=kumandadan açma yaparken 1 kere sinyal ışıkları yanıyor kapatırken direk kapanıyor hiç ışık yanmıyor hem açma hemde kapamada ardı ardına 2 kere sinyalleri yakamıyormuyuz ?

3=Titaniumların yan aynaları elektrikli diye biliyorum ama sürücü tarafı cam açma kapama tuşlarının üstünde bulunan tuşlarla hareket ettirmeyi denedim ama hiç birşey olmuyor acaba aktif edilmesi gereken başka şeymi var

4= ilk kez dizel araba aldık ve kullanacağız vites değiştirirken kaç devirde değiştirelim ? şimdiden teşekkürler iyi forumlar...

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bu soruda 2 cevap bulunuyor

Önerilen Mesajlar

• 0

1=Kapı plastikleri çok adi ve emanet gibi duruyor arka taraflar için diyorum. hatta bu sabah sağ arka kapı iç plastiği çıktı yerine biz taktık bu kapıların daha tok kapanması ve plastik seslerinden kurtulmak için ne yapabilirim ?

3=Titaniumların yan aynaları elektrikli diye biliyorum ama sürücü tarafı cam açma kapama tuşlarının üstünde bulunan tuşlarla hareket ettirmeyi denedim ama hiç birşey olmuyor acaba aktif edilmesi gereken başka şeymi var

4= ilk kez dizel araba aldık ve kullanacağız vites değiştirirken kaç devirde değiştirelim ? şimdiden teşekkürler iyi forumlar...

1- Tam 5 yıl kullandığım araba. Evet focus 1 daha iyi gibiydi trim anlamında. Ama ben aman aman bir kalitesizlik görmedim. Plastiğin yerinden çıkmasının nedeni iyi tamamlanmamış bir tamir vs olabilir.

3- Aynalar elektrikli, yönünü ayarlayacağınız aynayı seçtikten sonra çalışıyor olmalı.

4- Dizele ilk geçişte özellikle yaşanan sorun, vitesi düşürmede geç kalınması. Ama araç bu durumda zorlandığını size hissettiriyor, zamanla da alışıyorsunuz.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.