Misafir Oluşturma zamanı: Haziran 19, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Haziran 19, 2014 Merhaba arkadaşlar 2013 trend x aracıma 4 kollu titanium jant taktıracagim ancak mevcut lastikler uyum sağlar mi acaba. Trend x 205 Titanium 215 Ebadında imiş Yardımlarınız için teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Misafir Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2014 Bende titanyum jantından var ama bana göre focusa en güzel giden jant tipi bu, bildiğim kadarıyla servislerde satılıyor bu, eğer muhadil veya replica olanlardan varsa orasını bilemem. Resim görüntülenemiyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Levent K. Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2014 Bende titanyum jantından var ama bana göre focusa en güzel giden jant tipi bu, bildiğim kadarıyla servislerde satılıyor bu, eğer muhadil veya replica olanlardan varsa orasını bilemem. Bende bu jantları cok begeniyorum. Sanırım lastiklerle beraber değişmesi gerekiyormuş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2014 Bende bu jantları cok begeniyorum. Sanırım lastiklerle beraber değişmesi gerekiyormuş. Tabiki, çünkü jant 18'' forumda takan arkadaşımız var, buluşma fotoğrafları ve benim arabam kısmında fotoları mevcut. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Türker Taş Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2014 Başlık açmayayım dedim bir sorum olacak titanium jantlarini gunmetal boyasak nasil olurdu forumda yapan var mi en azindan janti heba etmeyelim. Yapabileceğim yer önerebilir misiniz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2014 Başlık açmayayım dedim bir sorum olacak titanium jantlarini gunmetal boyasak nasil olurdu forumda yapan var mi en azindan janti heba etmeyelim. Yapabileceğim yer önerebilir misiniz? Yapabilirse güzel olur bence Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Türker Taş Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2014 Aracima gunmetal daha iyi yakistini düşünüyorum.Rs jantiyla fotoğrafini cekmiştim.Lastikler eskiyene kadar boyali böyle devam edip 17.RS jant lastige gecerim.Boyamak için öncelikli işim iyi bir usta bulmak lazim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2014 Aracima gunmetal daha iyi yakistini düşünüyorum.Rs jantiyla fotoğrafini cekmiştim.Lastikler eskiyene kadar boyali böyle devam edip 17.RS jant lastige gecerim.Boyamak için öncelikli işim iyi bir usta bulmak lazim bence plastidiple boyayın, beğenmezsenizde sökersiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Türker Taş Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2014 Açıkcası pek bir bilgimde yok bu plastidip ile ilgili de sprey boya gibi birşeymidir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2014 Açıkcası pek bir bilgimde yok bu plastidip ile ilgili de sprey boya gibi birşeymidir evet sprey şeklinde, boya demek pek doğru değil bence plastik kaplama gibi birşey. sökmek isteyince kolaylıkla sökülebiliyor. Konu dışı devam etmeyelim, daha fazla detay için var olan konulardan devam edebilirsiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Türker Taş Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2014 Tamam sağolasın netten bakındım buldum birşeyler erinmeyipte alayım sprey başlayayım boyamaya bakalım nasıl birşey çıkacak. Hayırlı geceler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2014 Şöyle birşey verelim 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Türker Taş Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2014 (düzenlendi) Kafayı taktım bu aralar gunmetal rengine araçta koyu olunca iyi yakışıyor. Grafiti yapan ark ayarlayayımda boyamaya başlıyayım. Servet bey jantlarınınz 10 numara beş yıldız bayağı yakışmış aracınıza Haziran 24, 2014 Türker Taş tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 25, 2014 Kafayı taktım bu aralar gunmetal rengine araçta koyu olunca iyi yakışıyor. Grafiti yapan ark ayarlayayımda boyamaya başlıyayım. Servet bey jantlarınınz 10 numara beş yıldız bayağı yakışmış aracınıza Farklı jant seçeneklerine şöyle bir bakış atalım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Deniz Gecgel Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2014 Arkdaşlar merhaba. Bir üst resimdeki 5 kollu gun metal jantın adını, markasını yada kodunu bilen varmıdır. Birde bu jantın çapı nedir acaba. Bilgisi olan bir arkadaşımız yardımcı olabilirmi. Bu jantı almak istiyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2014 (düzenlendi) Arkdaşlar merhaba. Bir üst resimdeki 5 kollu gun metal jantın adını, markasını yada kodunu bilen varmıdır. Birde bu jantın çapı nedir acaba. Bilgisi olan bir arkadaşımız yardımcı olabilirmi. Bu jantı almak istiyorum. Bu gibi ama renk konusunda emin olamadım.. Temmuz 15, 2014 Murat Kavuk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Misafir
Merhaba arkadaşlar 2013 trend x aracıma 4 kollu titanium jant taktıracagim ancak mevcut lastikler uyum sağlar mi acaba.
Trend x 205
Titanium 215
Ebadında imiş
Yardımlarınız için teşekkürler
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
5
4
3
3
Popular Days
Haz 20
17
Haz 22
5
Tem 15
4
Haz 23
2
Top Posters For This Question
Türker Taş 5 posts
Murat Kav. 4 posts
Yakup Ç. A. 3 posts
Ozan Kar 3 posts
Popular Days
Haz 20 2014
17 posts
Haz 22 2014
5 posts
Tem 15 2014
4 posts
Haz 23 2014
2 posts
Popular Posts
Aydın Baran
Style jantları daha güzel onlardan taksana.
Servet Ö.
Şöyle birşey verelim
Yakup Ç. A.
Konuya dönersek, tüm focus jantlarına 205'de olur 215'de olur..Sorun yok.
Bu soruda 32 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap