Erkan Baldemir Oluşturma zamanı: Haziran 20, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Haziran 20, 2014 Arkadaşlar Spor kırmızı F3 ü olan arkadaşlar resim ekleyebilirmi .. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2014 Arkadaşlar Spor kırmızı F3 ü olan arkadaşlar resim ekleyebilirmi .. o nasıl bir istektir öyle forumda benim bildiğim spor kırmızı kimsede yok... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2014 @Erkan Baldemir, Geçen bir avm otoparkında gördüm de, kırmızı değil bayağı turuncuya kaçıyordu renk. Onun için mi resim istiyorsunuz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Erkan Baldemir Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2014 Evet Serdar kardeşim bende pek denk gelmediğim için merakımdan rica ettim ... Aslında şöyle model yükseltip Titanium bi araç almayı düşünüyorum Broşüre baktığımda OPAK renklerin içinde Spor Kırmızı diye bi renk var hoşuma da gitti alınabiliyormu yada alan varmı merak ettim .. @Erkan Baldemir, Geçen bir avm otoparkında gördüm de, kırmızı değil bayağı turuncuya kaçıyordu renk. Onun için mi resim istiyorsunuz? Almayı düşünüyorum hiç denk gelmedim merakımdan konu açayım dedim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2014 @Erkan Baldemir, mardinde birinde var görüyorum sürekli yarın adana gidicem ama dönünce geldiğimde çerekerim koyarım buraya sürekli aynı yerde duruyor zaten adamdan dayak yemeyiz inşallah 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Erkan Baldemir Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2014 Riske girme Kardeşim Şeker Kırmızı gibi olmayacağını tahmin edebiliyorum ama sence nasıl görüntüsü canlımı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Burak Koç Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2014 Benim yan apartmanda bir tane f3 bayrak kırmızı var hafta sonu denk gelirse remini çeker koyarım.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2014 @Erkan Baldemir, pek tercih edilmeyen bir renk olduğundan bulması epey zor olur. Siparişle olursa da pahalıya gelir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2014 Çok da güzel renktir kendisi ben yolda gördüm kaç defa Beyaz'dan iyi bana göre Gerçektende spor'dur ayrıca bu bölüm MODİFİYE İÇİNDİR, başlık taşınıyor. Otomatik MesajBu konu, "Ford Garajı → Focus III → Mk3- Modifiye → Mk3- İç & Dış Görünüm" kategorisinden "Ford Garajı → Focus III → Mk3- Sorular ve Sorunlar" kategorisine taşınmıştır.Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım.Saygılarımızla,Focus Club Tr YönetimiBunlar da fotoğrafları -> 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2014 Riske girme Kardeşim Şeker Kırmızı gibi olmayacağını tahmin edebiliyorum ama sence nasıl görüntüsü canlımı Ben beğeniyorum Ama opel astradaki kırmızıya yanıyorum o renk beni benden alıyor... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Semih G. Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2014 Bence hiç güzel değil bu renk. Özellikle şeker kırmızı gibi bir renk varken, çok cırtlak bir kırmızısı var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 ufuk özdemir Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2014 (düzenlendi) https://plus.google.com/u/0/photos?pid=5939767087745032978&oid=101246431841089121782 https://plus.google.com/u/0/photos?pid=5939766898993209506&oid=101246431841089121782 Haziran 20, 2014 ufuk özdemir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Erkan Baldemir Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2014 Ben beğeniyorum Ama opel astradaki kırmızıya yanıyorum o renk beni benden alıyor... kesinlikle katlıyorum Bence hiç güzel değil bu renk. Özellikle şeker kırmızı gibi bir renk varken, çok cırtlak bir kırmızısı var. Şeker kırmızıyla karşılaştırılamaz tabiki sana katılıyorum ama Opak bi renk ve bildiğim kadarıyla renk farkı ödemiyosun Beyaz a göre daha spor duracağını düşünüyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Semih G. Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2014 Şeker kırmızıyla karşılaştırılamaz tabiki sana katılıyorum ama Opak bi renk ve bildiğim kadarıyla renk farkı ödemiyosun Beyaz a göre daha spor duracağını düşünüyorum Zevk meselesi siz beğendiyseniz bize bir şey demek düşmez Ancak Ford'un internet sitesinde ''Spor Kırmızı'' renk skalasında gözükmüyor acaba kalktı mı izlenimi oluşturdu bende. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Erkan Baldemir Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2014 (düzenlendi) Zevk meselesi siz beğendiyseniz bize bir şey demek düşmez Ancak Ford'un internet sitesinde ''Spor Kırmızı'' renk skalasında gözükmüyor acaba kalktı mı izlenimi oluşturdu bende. öylemi e broşur de vardı ama siteye dikkat etmedim .. uyardığın için sağol bi kontrol etmek lazım ... öylemi e broşur de vardı ama siteye dikkat etmedim .. uyardığın için sağol bi kontrol etmek lazım ... kesinlikle katlıyorum Şeker kırmızıyla karşılaştırılamaz tabiki sana katılıyorum ama Opak bi renk ve bildiğim kadarıyla renk farkı ödemiyosun Beyaz a göre daha spor duracağını düşünüyorum spor kırmızı bu galiba .. https://www.google.com.tr/search?q=FOCUS+3+SPOR+PAKET&client=firefox-a&hs=BvN&rls=org.mozilla:tr:official&channel=sb&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=hgGoU92yNsSl4gSCl4GQBA&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1280&bih=889#facrc=_&imgdii=LW8HgcNpGZXxEM%3A%3B86n6rfu60QsitM%3BLW8HgcNpGZXxEM%3A&imgrc=LW8HgcNpGZXxEM%253A%3BAUmI5ab00cj_kM%3Bhttp%253A%252F%252Fi.imgur.com%252F6vz7OmE.jpg%253F1%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.fordclubtr.com%252Fforum%252Ftopic%252F247001-ford-focusa-yeni-sport-paket%252F%3B860%3B573 Haziran 23, 2014 Erkan Baldemir tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 H. Cenk Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2014 spor kırmızı daha doğru adıyla yarış kırmızı (race red) yeni bir renk. makyajlı fiesta ile çıktı. Muhtemelen focusta kimse görmemiştir daha en azından ben görmedim. Opaktır. Ondan önce focusta farklı isimli bir opak kırmızı vardı. Adı Colorado kırmızı idi. Spor kırmızı ile colorado kırmızı aynı mı bilmiyorum ama fiestadaki spor kırmızı focustaki eski colorado kırmızıdan bir ton koyu gibi geliyor bana.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Erkan Baldemir
Arkadaşlar Spor kırmızı F3 ü olan arkadaşlar resim ekleyebilirmi ..
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 20 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap