İbrahim Emre Ersarı Oluşturma zamanı: Haziran 20, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Haziran 20, 2014 2011 model focus'un 2 kapısının surtmeden dolayi saci değişmiş. Sizce bu işlem alıp satarken nekadar değer kaybettirir? Kullanırken bi sıkıntı çıkarırmi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2014 Otomatik Mesaj Bu konu, "Ford Garajı → Focus II → Mk2- Sorular ve Sorunlar" kategorisinden "Ortak Alan - Sosyal → Otomobil Sohbetleri" kategorisine taşınmıştır. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Saygılarımızla,Focus Club Tr Yönetimi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
önder Başböyük Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2014 Hicbir sikinti cikarmaz ne alirken ne kullanirken ne de satarken Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 20, 2014 Hicbir sikinti cikarmaz ne alirken ne kullanirken ne de satarken fiyatı etkileyeceği aşikar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2014 sac nasıl değişir ki.. ya kapı komple değişir, yada çöken yer düzelemeyecek kadar göçüktür o bölge kesilip yerine sac yamanır-kaynatılır ve boyanır. alıcı her zaman şunu düşünür gerçekten sürtme mi yoksa kapıların oraya yandan darbe mi almış? ispatı zor bir durum.. genelde böyle bir arabayı kazayı bilen tanıdık biri alır bilmeyen biri almak için güvenmez. bilmediğiniz bir araba ise bende olsam güvenmem. sürtmüş halini gördüğünüz, arkadaşınızın arabası ise alırdım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Dursun Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2014 Sac nasıl değişiyor, ben de anlamadım? Fotoğraf var mı?... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Kaya Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2014 Benim corsa'da da oyle yapmislardi.kapi komple degismeden yan saci degistirdik demislerdi serviste Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
önder Başböyük Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2014 Ne takintili milletiz ya kapi sacini degistirmek yerine oraya 5 kg macun atip boyasalardi daha mi iyiydi. Kapi bu ya acip binersin saci degil komple kapisi degisse ne olacak? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Selçuk O. Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2014 sac nasıl değişir ki.. ya kapı komple değişir, yada çöken yer düzelemeyecek kadar göçüktür o bölge kesilip yerine sac yamanır-kaynatılır ve boyanır. alıcı her zaman şunu düşünür gerçekten sürtme mi yoksa kapıların oraya yandan darbe mi almış? ispatı zor bir durum.. genelde böyle bir arabayı kazayı bilen tanıdık biri alır bilmeyen biri almak için güvenmez. bilmediğiniz bir araba ise bende olsam güvenmem. sürtmüş halini gördüğünüz, arkadaşınızın arabası ise alırdım. Mehmet bey, sac nasil değişir bilmem ama benim aracin kapilarina otoparktan geri cikarken çok dikkatli bir sürücü kapilarin alt kisimlarini ezmisti, onden arkaya dogru. Servis duzelmez oralar vs dedi, disariya goturdum uğraşmaya değmez dediler ve en nihayetinde kapilar değişti, orjinaliyle. Fotolari da hem ben de hem de serviste mevcut! Simdi ben araci satacak olsam tanidik birini mi bulacagim?.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2014 (düzenlendi) Mehmet bey, sac nasil değişir bilmem ama benim aracin kapilarina otoparktan geri cikarken çok dikkatli bir sürücü kapilarin alt kisimlarini ezmisti, onden arkaya dogru. Servis duzelmez oralar vs dedi, disariya goturdum uğraşmaya değmez dediler ve en nihayetinde kapilar değişti, orjinaliyle. Fotolari da hem ben de hem de serviste mevcut! Simdi ben araci satacak olsam tanidik birini mi bulacagim?.. fotolar mevcutsa sorun olmaz.. burada önemli olan kapı yandan darbe almışsa direkler eğilip düzelmiş mi? hatta aşırı darbe alıp şasesi eğilen arabalar bile var piyasada. bazen trafikte karşımıza çıkıyor, arabanın önü sağda arkası solda ama düz gidiyor kapısı değişmiş, boyanmış deyince normal fiyatının 3-5 bin aşağısına gidr araba.. tabi bu ikinci eli 45-50 bin bandında olan arabalar için. yani %10 civarı eksidir. "bela geliyorum dedi" gibi bir başlıkta benim var forumda. motorsiklet arkadan vurdu. fotolarıda var, kaza tespit tutanağıda, tamir faturasıda. şimdi bunlar olmasa yarın satarken diyecekler senin arka tampon boyalı vs.. belgelendirmekte fayda var her zaman. yoksa lafla sözle olmaz bu işler. kısaca sahibinden.com dan gidipte kapı sacı değişmiş, fotosu, servis tamir faturası olmayan bir araba almam. 3000 tl fazla verir kazasız araba alırım. Ne takintili milletiz ya kapi sacini degistirmek yerine oraya 5 kg macun atip boyasalardi daha mi iyiydi. Kapi bu ya acip binersin saci degil komple kapisi degisse ne olacak? sadece sacın değiştiğini bilsek !!! selçuk bey e verdiğim cevap geçerli.. Haziran 21, 2014 Mehmet Demir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İbrahim Emre Ersarı Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2014 yorumlardan ve araştırmalarımdan sonra şunu anladım.eğer araba yandan bi darbe almamışsa dediğiniz gibi direk ve şasede bi sıkıntı yoksa gönül rahatlığıyla alınabilir.bende öyle yapıcam,sacı değiştiren servisi buldum,bakalım hangi sebeple değişmiş eğer sürtme filansa hiç sorun etmiycem. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap