Samet Ergül Oluşturma zamanı: Haziran 21, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Haziran 21, 2014 SA. abiler arkadasşlar. Bugün aracımı garanti bitmeden genel bir bakıma soktum . Aracımdaki şikayetler 1000-1500 dd da sağ ön taraftan bir zırıltı geliyordu . aracım 2. viteste pır pır yapıyordu .. 1. devirdaim pompası değişimi 2. sağ aks keçesi değişimi 3. yazılım güncellemesi işlemleri uygulanmıştır. Aracımda ki zırıltı devirdaim pompası değişimiyle hallolmuştur. Forumdaki bazı konularda da arkadaşların 2. viteste pır pır yapma şikayetini okumuştum. Yazılım güncellmesi ile bu sorunumda çok şükür çözülmüştür. şikayeti aynı olan arkadaşların garanti kapsamında ücretsiz değişim yapmaları yazılım güncellmesi yaptırmalarını tavsiye ederim. NOT: BAKIM İSTANBUL ÜMRANİYE NURAY OTODA YAPILMIŞTIR. Forumumuz için bir kaç tane resim çekmeye çalıştım ... devirdaim kontrolü aks keçesi değişimi en son da bıcı bıcı )) teşekkürler ... 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
önder Başböyük Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2014 Problemlerinizin halledilmesine sevindim, ford bu konularda pek sikinti cikarmiyor garantiden hallediyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Samet Ergül Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2014 teşekkürler sıkıntı çıkarmadılar çok şükür .. ) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alaattin C. Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2014 Aracınızın sıkıntısının giderilmesine sevindim. Yıkama fotoları servisten mi direk motoru yıkadılar mı koruma falan almadan Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Samet Ergül Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2014 Aracınızın sıkıntısının giderilmesine sevindim. Yıkama fotoları servisten mi direk motoru yıkadılar mı koruma falan almadan Teşekkürler .. Direk servis teslim etmeden önce servistekiler yıkadılar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap