Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2015 Ee ortadaki sedan benim arabanın grisi. Kopya çekmişler benden.Arka tampona bakın hele Bak diyorum farlar drl den sinyalliyse telif hakkı isterim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2015 Ben gitmiyorum, o gelecek. Tıpkı o gün gibi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2015 Bunu alıp İstanbul'da keyfi hızır taksicilik yapmak isterdim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2015 5 dakika önce, Hakan Saraylı said: Bunu alıp İstanbul'da keyfi hızır taksicilik yapmak isterdim Trafik müsade etse güzel olur tabi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2015 herşeyi harika duruyor tek birşey haricinde. oda arka difüzörde ki siyah kısım. bence bozmuş daha farklı bir tasarım olabilirdi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2015 12 dakika önce, Yahya Akman said: herşeyi harika duruyor tek birşey haricinde. oda arka difüzörde ki siyah kısım. bence bozmuş daha farklı bir tasarım olabilirdi. Alsak ilk yapılacak iş o siyah kısım piano black yapılır Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2015 47 dakika önce, Serkan Karakoca said: Alsak ilk yapılacak iş o siyah kısım piano black yapılır bana kalırsa orayı piano black bile kurtarmaz. çok bozuyor aracın arkasını. ama RS difüzör inanılmaz güzel. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2015 12 saat önce, Yahya Akman said: bana kalırsa orayı piano black bile kurtarmaz. çok bozuyor aracın arkasını. ama RS difüzör inanılmaz güzel. piano black yapılır ortadanda yatay çizgilere göre bir sarı şerit tamamdır tek alalımda o işler kolay 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2016 En iyimser 3-4 ay sonra geliyor vatandaş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2016 Sene bitti seneee... Tam 1 yil taktilar yine ( sanki 2015 son ceyrek demistik dimi ilk bu mevzu ciktiginda) neyse... Stock araca st paket sıkıştırsınlar bari! 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2016 8 dakika önce, Mert Yürüyen said: Sene bitti seneee... Tam 1 yil taktilar yine ( sanki 2015 son ceyrek demistik dimi ilk bu mevzu ciktiginda) neyse... Stock araca st paket sıkıştırsınlar bari! Şunu da ileteyim, param peşin buyur diyenleri kırmıyorlarmış Eksik-fazla sonra hesaplaşırız diye ekleyerek Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Saruhan Özkan Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2016 1 dakika önce, Yakup Çağatay said: Şunu da ileteyim, param peşin buyur diyenleri kırmıyorlarmış Eksik-fazla sonra hesaplaşırız diye ekleyerek Bence param peşin diyenlere shelby gt500 bile getirirler her ne kadar dansöz bi araba da olsa Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2016 (düzenlendi) 10 saat önce, Yakup Çağatay said: Şunu da ileteyim, param peşin buyur diyenleri kırmıyorlarmış Eksik-fazla sonra hesaplaşırız diye ekleyerek Tamam super iste, dukkani kapatmasinlar, boyle arkadan vip giris yapsinlar Mart 12, 2016 Mert Yürüyen tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2016 On 23.12.2015 at 21:40, Serkan Karakoca said: Alsak ilk yapılacak iş o siyah kısım piano black yapılır ben sizden önce yaptım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 12, 2016 Sanırım ne zaman satışlar Avrupada belli bir sayının altına düşer, o zaman bize gönderecekler. Satışlar düşmez ise hiç Türkiyede satılmayacak gibi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap