Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2016 Param pesin, on siparis gecebiliyor muyum? Acep tahmini teslim suresi ne zaman? Aklimda deli sorular. Devlet bize bahmir. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2016 Abi kesin bilgidir. En fazla 2.0 tdci pws Mondeo style kadar olacak ama %90 biraz daha ucuz olacak. Teslimat ise sonbahar diyelim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2016 160bin diyosun? Oyh. Simdi parayi verip sonbahara kadar beklemek... RS olsa feci kasinti tutardi bu paralara ama... Ama yani... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2016 Şuan paranı almazlar ama, araba olunca alırlar direkt verirler Ön sipariş araba isteyince olacak yani RS fiyatı malum 245 civarı olur ama o kesin 2017 de gelecek (Edit: 2016 yaz) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2016 7 dakika önce, Servet Özkan said: 160bin diyosun? Oyh. Simdi parayi verip sonbahara kadar beklemek... RS olsa feci kasinti tutardi bu paralara ama... Ama yani... bi daha mı gelicez dünyaya servetboost... düşünebiliyor musun o ST'nin senin ellerinde nerelere geleceğini? aman aman aman... hadi al gitsin al, sen yapacaklarınla RS'i yakalarsın @Yakup Çağatay hocam çok ciddi soruyorum... ST 2.0D PWS (A/T değil di dimi bu?) ESTATE geliyor mu? Geliyorsa yukarıdaki fiyat bununda tepe fiyatı mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2016 Maalesef detay bilemiyorum ama temelde ST olan HB ve 2.0 Ecoboost olur bu fiyat. Hesapladığım fiyata paralel gibi duruyor. Dediğin kombinasyon için +10 olur bence. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2016 Müjde 2.0 ecoboost da sunulacak bizde. Çok yakında fiyatları da resmi yayınlanacak. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2016 39 dakika önce, Yakup Çağatay said: Müjde 2.0 ecoboost da sunulacak bizde. Çok yakında fiyatları da resmi yayınlanacak. Müjde derken Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2016 1 dakika önce, Semih O. said: Müjde derken Daha önce sadece dizel otomatik demiştim, aksini bekleyenler varsa ona müjde Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2016 Şimdi, Yakup Çağatay said: Daha önce sadece dizel otomatik demiştim, aksini bekleyenler varsa ona müjde Bekleyen mi var bir de abi Yani ben de bekliyorum da öyle alıcı beklemesi değil mesela benimki. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap