Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2016 2 dakika önce, Mehmet Gün said: 210 luk motor çok mu pahalı. Değil tabii ki fakat rekabet çok Zaten bir elin parmağı hocam siz almak istiyorsunuz ve bu size engel oluyor mu gerçekten? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Gün Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2016 1 dakika önce, Yakup Çağatay said: Değil tabii ki fakat rekabet çok Zaten bir elin parmağı hocam siz almak istiyorsunuz ve bu size engel oluyor mu gerçekten? Düşünüyorum tabi ama şuan bana göre alınacak Mondeo yok. Dizel ve otomatik almam şart. 1.5 dizel otomatiğin motor şanzıman uyumunu beğeniyorum ama Mondeo'da o yok. 1.6 dizel manuel. Diyelim dedik ki madem düşük hacimli dizel otomatik yok hadi paraya kıyalım 2.0 otomatik alalım, mevcut motor şanzıman biraz demode kaldı. Şimdi alacaksın, kısa süre sonra yeni, daha güçlü, daha az yakan motorlusu çıkacak, aldığımıza pişman olacağız. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 16, 2016 31 dakika önce, Mehmet Gün said: Düşünüyorum tabi ama şuan bana göre alınacak Mondeo yok. Dizel ve otomatik almam şart. 1.5 dizel otomatiğin motor şanzıman uyumunu beğeniyorum ama Mondeo'da o yok. 1.6 dizel manuel. Diyelim dedik ki madem düşük hacimli dizel otomatik yok hadi paraya kıyalım 2.0 otomatik alalım, mevcut motor şanzıman biraz demode kaldı. Şimdi alacaksın, kısa süre sonra yeni, daha güçlü, daha az yakan motorlusu çıkacak, aldığımıza pişman olacağız. Evet bence de şuan alınacak Mondeo yok 1.6 Tdci harici o da ille de manuel isteyenler için tabii Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burhan Bakar Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2016 Acaba sync 2 güncelleme ile 3 olur mu? Standart donanımlar çok güzel,umarım devletin yapmadığı fedakarlığı otosan yapar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Gül Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2016 On 25.06.2014 at 11:07, Servet Özkan said: Türkiyeye gelirken Duster'a benzetirler rahat olun kesinlikle jantıydı halojen farıydı koltuğuydu müzik sistemiydi.. bellide olmaz tabi belki standart sony gelir bi xenon far falan .. yalnız araç amerikan ciplerinin yüzünü almış sonunda trdede böyle araçlar olacak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2016 Bir saat önce, Burhan Bakar said: Acaba sync 2 güncelleme ile 3 olur mu? Standart donanımlar çok güzel,umarım devletin yapmadığı fedakarlığı otosan yapar Hayır. 47 dakika önce, Emre Gül said: kesinlikle jantıydı halojen farıydı koltuğuydu müzik sistemiydi.. bellide olmaz tabi belki standart sony gelir bi xenon far falan .. yalnız araç amerikan ciplerinin yüzünü almış sonunda trdede böyle araçlar olacak Donanımlarını açıkladık. Öyle bir durum tabii ki yok diğer modeller gibi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Gül Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2016 16 dakika önce, Yakup Çağatay said: Hayır. Donanımlarını açıkladık. Öyle bir durum tabii ki yok diğer modeller gibi. ya umarız öyledir gerçekten araç çok güzel.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2016 1 dakika önce, Emre Gül said: ya umarız öyledir gerçekten araç çok güzel.. Umulacak pek bir şey yok, öyle çünkü 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2016 Baktim goremedim, fiyat tahminleri veya belli olan bir bilgi var mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2016 3 dakika önce, Servet Özkan said: Baktim goremedim, fiyat tahminleri veya belli olan bir bilgi var mi? Evet http://anasayfa.focusclubtr.com/ford-edge-turkiye-donanim-fiyat-listesi/ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2016 48 dakika önce, Servet Özkan said: Baktim goremedim, fiyat tahminleri veya belli olan bir bilgi var mi? approx. 90k USD Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2016 Rekabet kurumu gelip, hooop bu isimle yapamazsın diyormuş birde ne güleriz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2016 EGDE ... deriz, olur - biter. (bkn.Castrol yabancı değil) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2016 7 saat önce, Yakup Çağatay said: Evet http://anasayfa.focusclubtr.com/ford-edge-turkiye-donanim-fiyat-listesi/ 6 saat önce, Kaan Yagizer said: approx. 90k USD En çok hayal sınırlarımızın dolar ve ötv yüzünden bu denli daralması insanın canını sıkıyor. Vergilerle şişirilmemiş ücretine eder diyebilirim kendi hesabımca. Bu paralara insanın canı acıyor, mantık sınırlarından epeeey bi uzaklaşıyor be ya. 30k Euro verir iki senede bir gir çık yapmacasına gider mustang alırım dedirtiyor insana. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2016 (düzenlendi) 22 saat önce, Yakup Çağatay said: Ahah Turkish deneme arabası canım.Kış lastiği sonuçta en kötüsü bile idare eder. Petlas birinci lig lastiği değil (henüz). Turkish deneme arabasına turkish lastik takmışlar iyi yapmışlar bence .Baktılar karda kışta michelin,goodyear,continental gitmiyor en iyisi petlas takalım demişler petlas 1.lig değil süper lig lastiği Şaka bir tarafa da petlas kış lastigi kar performansı gerçekten çok iyi .Seneye süper lige çıkacak Haziran 17, 2016 çağlar çetinkaya tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap