Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2011 hemen getirelim TR ye bitane trend tamponu öne miss toplarım ben onu 2-3 günde Trendmi at çöpü o ST'yi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2011 önemli olan sağlam gözükmesi Ayrıca sana bi sır veriyim focus ST nin tamponlarını rezalet olarak nitelendiriyorum Trend tamponu daha hoş Gerçekten Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2011 önemli olan sağlam gözükmesi Ayrıca sana bi sır veriyim focus ST nin tamponlarını rezalet olarak nitelendiriyorum Trend tamponu daha hoş Gerçekten Herkesin tarzı kendine tabi onu tartışmam ama alt kısım daha güzel normalden.. Buarada canlı görmeden yorum yapma fazla Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ekrem Kayacan Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2011 Kazadan onceki hali: Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2011 hele açık renklerle kurbağaya benzer balık burnu gibi duruyor önü. o bal köpüğü renginde gördüm ilk mk3 st yi. Aston martin ağzı olmamış forda. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2011 Sağ öndeki ST arması yeter güzelim Sürmeli far ve ST Spoiler'ı sök 1.6 Ecoboost'a tak ve bana yolla Ekrem Bekliyorum.. 50 bin veriyorum hemen Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2011 hele açık renklerle kurbağaya benzer balık burnu gibi duruyor önü. o bal köpüğü renginde gördüm ilk mk3 st yi. Aston martin ağzı olmamış forda. Olup olmadığını satış gösterecek Bende f2 kasasını yakıştırmamıştım 3 yıl sonra değişti..Bakalım bu nekadar gidecek Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2011 Olup olmadığını satış gösterecek Bende f2 kasasını yakıştırmamıştım 3 yıl sonra değişti..Bakalım bu nekadar gidecek FN2 ctr bile satılıyor. f3 st hayli hayli satılır F2 nin de sadece ön tamponu hoşuma gidiyor. Geri kalanıyla araç top gibi duruyor. ondanda hoşlanmıyorum. Ama 2 mi 3 mü dersen tasarım olarak 2 yi seçerdim. ST body kit olarak konuşuyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ekrem Kayacan Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2011 Sağ öndeki ST arması yeter güzelim Sürmeli far ve ST Spoiler'ı sök 1.6 Ecoboost'a tak ve bana yolla Ekrem Bekliyorum.. 50 bin veriyorum hemen Aahg ahg abi, nerdeeee o gunler Herhalde kredi cekecem bu arac icin, cok begendim yav RS Mondy'min yanina kardes olur !!! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2011 Aahg ahg abi, nerdeeee o gunler Herhalde kredi cekecem bu arac icin, cok begendim yav RS Mondy'min yanina kardes olur !!! İç olarak bir değişiklik ve çekiciliği olmalı tabi..güzel resimler vardı sitede Belçika'da vergi nasıldı ? emisyon mu ? ve bulabilirsen tablo olarak şu değerler şunu öder gibi yazabilirmisin ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ekrem Kayacan Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2011 İç olarak bir değişiklik ve çekiciliği olmalı tabi..güzel resimler vardı sitede Belçika'da vergi nasıldı ? emisyon mu ? ve bulabilirsen tablo olarak şu değerler şunu öder gibi yazabilirmisin ? Valla abi dogrusunu soylemek gerekirse pek anlamam o islerden Ama bulabilirsem yazarim o degerleri. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ekrem Kayacan Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2011 Yakup abi bunu buldum "biraz karisik gibi ama" http://www.abpartner...rsbelasting.pdf 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2011 11/26/2011 - 23:43 tarihinde, EkRm KyCn yazdı: Yakup abi bunu buldum "biraz karisik gibi ama" http://www.abpartner...rsbelasting.pdf Ne diyor burada güce göre mi, motora göre mi? co2 den bahsedilmemiş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ekrem Kayacan Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2011 Burdan ne anladığını da söylemelisin ama Ne diyor burda güc'e göre mi ? motor'a göre mi co2 den bahsedilmemiş cc'ye gore bu abi, guc'e gore degil yani burda.. Benim co2'den tek bildigim, 95 g co2 veya onun altinda emisyon'lu olan araclara vergi ödenmedigi.. Mesela su araclar gibi: http://www.autoweek.nl/autonieuws/16388/ook-ford-fiesta-met-wegenbelastingvrije-versie http://www.autoweek.nl/autonieuws/16387/wereldprimeur-autorai-belastingvrije-ford-focus Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2011 Teşekkür ettimmm.. Ama insaflı artış var haliyle cc ile co2 de artıyor..yani çok kötü değil 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap