Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2011 (düzenlendi) Burdaki farlar mesela? standart Titanium X araca uygulanabilirmi far karartma sayesinde sahibindende var öyle ilnalar çünkü yoksa far su almaya falan mı başlar aç kapa olacak çünkü Aralık 31, 2011 Sabri Özer tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2011 Uygulanabilir büyük ihtimalle, ekstrası yoksa tak-kullan olur hatta Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2011 Hem bu sayede Ledler daha gözalıcı oluyor tabi benim görüşüm Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ekrem Kayacan Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2011 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ekrem Kayacan Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 2012 Birsey degil Erkan abicim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ekrem Kayacan Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2012 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2012 Satış'a çıkan ST (almanya)'nin teknik veri ve tüketim değerleri kesin olarak yayınlandı.. Buyrun karşınızda 2.0 Ecoboost 6 ileri Manuel 250 ps 360 Nm Torq Profilimdeki 115 ps aracın co2 değeri 155 gram bu aracın ise sadece 169 gram.. Tüketim değerleri zaten muazzam... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2012 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2012 Avrupada vergisi dusuk olacagindan ben iyi bir satis rakami bekliyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cihan Buğdaycı Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2012 (düzenlendi) Ciddi anlamda cok guzel bir araba geliyor. Hem teknik verileriyle hem tipiyle bari bu arabayi duzgun bir fiyattan satisa cikarsinlar da golf r gibi her sokak basinda gorelim Haziran 8, 2012 Cihan Buğdaycı tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2012 Tahmini bir fiyat verebilen var mi ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cihan Buğdaycı Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2012 Kar marjini dusuk tutup ucmazlarsa 90-110 araligi ama ucarlarsa minimum 120.000 TL Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2012 Şanssız otosan..Eski makine 2521 cc olduğundan 3 litre seviyesinde vergi veriyordu. Tam ford 2000cc altında bir ST çıkardı ki ülkemizde alınabilir olurdu fakat Tayyip 1600-2000 vergisini zıplattı. Bizler için hayalden öteye gidemez bu vergi ile ama vergi eski haline dönse alma düşünülebilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2012 Kar marjini dusuk tutup ucmazlarsa 90-110 araligi ama ucarlarsa minimum 120.000 TL Birdefa hangi donanım ile tr'ye sunulur bilmiyoruz.Xenon Spoiler jant gibi şeyler hep paketle geliyor ki bu tür araçlar ülkemize mümkün mertebe full geliyor ayrı mesela.. 27 ile 31 bin euro bandında.. Özetle ben fiyatını MAKSİMUM şöyle bekliyorum; Liste fiyatı (Kredili): 100.000 tl Kampanyalı Anahtar Teslim Fiyatı (Peşin): 94.000 tl yani 90 bin'e alsak bunu.. 115 ps dizel araca 63 bin tl dersek (full) 250 ps araç için çokda uçuk değil dimi neymiş tdci çok pahalıymış.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İbrahim Maden Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2012 Önceki motor seçeneklerine göre vergisi ucuz,önceki kasaların 3,900 küsür yıllık vergisi var gelsin de alalım,bana daha fiyat verecekler özel şiparişle bekliyorum . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap