İsmail Kırbaş Oluşturma zamanı: Haziran 27, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Haziran 27, 2014 Gündüz led i aldım yurt dışı siteden dik olanından geldi ve taktırdık bağlantısını çok araştırmama rağmen net bi bilgi bulamadım nette, 1 tane sigorta tablosuna sigortalı 1tane şase 1 tane de park lambasına bağladık kontak açıkken yanmıyor, parklara bağladığımız zaman yada parkları yakıp parklara bağladığımız zaman yanıyor. Bizim istediğimiz parklar yandığı zaman kısılsın normal de direk yansın. Bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2014 Nette değil de sitemizde olabilir belki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İsmail Kırbaş Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2014 sağol kardeşim çok faydalı bir paylaşım mış bu ama benim yaptığımla aynı ve bizde sadece siğortalı olan kontak açıkken elektirik aldığı yeri değişik şimdi onu değiştircem ama bir değişiklik olacağını sanmıyorum ( Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2014 sağol kardeşim çok faydalı bir paylaşım mış bu ama benim yaptığımla aynı ve bizde sadece siğortalı olan kontak açıkken elektirik aldığı yeri değişik şimdi onu değiştircem ama bir değişiklik olacağını sanmıyorum ( olay orda zaten, yani sigortayı nereye bağladınız, bağladınız yeri kontak açınca elektrik geliyormu diye kontrol ettiniz mi? eğer öyleyse park kablosunu bağlamayınca ne oluyor? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İsmail Kırbaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2014 olay orda zaten, yani sigortayı nereye bağladınız, bağladınız yeri kontak açınca elektrik geliyormu diye kontrol ettiniz mi? eğer öyleyse park kablosunu bağlamayınca ne oluyor? * kırmızı kabloyu sigorta tablosunda kontak açınca elektrik gelen yere bağladım (direk aküye de bağladığım zamanda aynı oluyor) * Siyah kabloyu Şase ye bağladım * Beyaz kabloyu Park ampulunun olduğu yere (12 nolu pine) bağladım şöylede bir sağlama yaptım : Kırmızı ve beyaz kabloyu direk elektiriğe bağladım siyah olanıda şase ye bağladım direk yandı kısılma falan olmadı beyaz olanı park a bağladım yine aynı sonuç değişmedi her türlü de çok yanıyor kısılma olmuyor elm 327 ile bağlandım drl yi değiştirdim sonuç yine aynı hiç birşekilde değişiklik yok bir elektrikciye sordum özelliğinde yoksa olmaz dedi anlayamadım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2014 Yukarda verdiğim şekilde bağlantı yaparsanız çalışır onca insan yaptı bunu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İsmail Kırbaş Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2014 Bende aynı şekilde yapıyorum çalışmıyorsa demek ki kontrol ünütesinde bi sıkıntı var çünkü farklı bağlantı şekli kalmadı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap