Ibrahim ÖZtürk Oluşturma zamanı: Temmuz 1, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Temmuz 1, 2014 Merhabalar ; Ben focusumun farlarına içerden yapılamadığından farın dışından led gündüz far misali yapmak istiyorum sizlerinde fikirleriniz veya önerilerinizi alabilirmiyim ? şimdiden Teşekkür ederim.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2014 Çok kötü olur elleme. Hazır far içlerine yapılan işlemler var yabancı sitelerden far arat gelir karşına Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ibrahim ÖZtürk Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2014 valla kime söylediysem güzel olur yakısır dediler :/ yabancı siteler dekinde de fiyatt işte gelmesi taktırması ucuza mal olcak bişi arıyorum :D Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2014 valla kime söylediysem güzel olur yakısır dediler :/ yabancı siteler dekinde de fiyatt işte gelmesi taktırması ucuza mal olcak bişi arıyorum :D Buraya üye 100 kişiden 95'i kötü olur diyecek Apaçi işler yapmayın focus'a 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ibrahim ÖZtürk Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2014 resim atamıyorm yardım ( Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2014 resim atamıyorm yardım ( İmzamda link mevcut veya forum yardım bölümüne bakınız. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ismail Terhan Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2014 kesinlikle far üstüne herhangi birşey yapma çok sırıtır ve doğan tarzı olur 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ibrahim ÖZtürk Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2014 (düzenlendi) Tşk ederim öneriniz için benim yapmış oldugum ön panjur altı ufak modfiye var balık ağzı dedikleri hem onu hemde resimde sormak istedigim birsey var bu konuda da fikirlerinizi alabilrmiyim. kesinlikle far üstüne herhangi birşey yapma çok sırıtır ve doğan tarzı olur başka yapma şansımız peki ? siz ne önerirsizin Temmuz 1, 2014 Ibrahim ÖZtürk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ismail Terhan Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2014 (düzenlendi) Tşk ederim öneriniz için benim yapmış oldugum ön panjur altı ufak modfiye var balık ağzı dedikleri hem onu hemde resimde sormak istedigim birsey var bu konuda da fikirlerinizi alabilrmiyim. focus 2.5 1.6.jpg başka yapma şansımız peki ? siz ne önerirsizin elbette öncelikle foto paylaşmak için ana sayfada nasıl paylaşılır kısmını okumanı öneririm sonrasın şuan kendi farlarım üzerindebir çalışma var biraz uğraştırıcı tarzı olabilir. daha yapım aşamasında oktay abi yapıyor örnek olabilir şu kaplatma işini de denersin hoşuna giderse olur. ben far camını açmadan direkt olarka led vs takacaksın sandım. ondan yapma dedim ama farı açıp içinden düzgün bir led vs çekebilirsen üst kısımlara güzel olabilir Temmuz 1, 2014 Ismail Terhan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ibrahim ÖZtürk Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2014 elbette öncelikle foto paylaşmak için ana sayfada nasıl paylaşılır kısmını okumanı öneririm sonrasın şuan kendi farlarım üzerindebir çalışma var biraz uğraştırıcı tarzı olabilir. daha yapım aşamasında oktay abi yapıyor örnek olabilir şu kaplatma işini de denersin hoşuna giderse olur. ben far camını açmadan direkt olarka led vs takacaksın sandım. ondan yapma dedim ama farı açıp içinden düzgün bir led vs çekebilirsen üst kısımlara güzel olabilir bende göyle birsey istiyorum o farı nasıl SÖKÜLDÜ onu biliyormusunuz onu kendimiz sökebilirmiyiz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ismail Terhan Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2014 forumda konusu mevcut. genelde bixenon yapımı için sökülür öyle aratırsan bulabilirsin. hevesini kırmak istemem ama biz farı açamadık:) yani iyi bir uğraş gerekiyor 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ibrahim ÖZtürk Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2014 Tşk ederim yardımlarınız için farın dış camı cıksa yeter bana ya Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ismail Terhan Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2014 Tşk ederim yardımlarınız için farın dış camı cıksa yeter bana ya ısıtarak ve freze ile keserek açabilirsiniz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ibrahim ÖZtürk Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2014 Dış camı sökebilirsem tabiki içine yapcam ama aradım sökülemiyormus bnde dısından yapsam nasıl olur die dedim . kaplama güzel durur bence Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ismail Terhan Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2014 Dış camı sökebilirsem tabiki içine yapcam ama aradım sökülemiyormus bnde dısından yapsam nasıl olur die dedim . kaplama güzel durur bence sökülüyor ama zor biraz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap