Ibrahim ÖZtürk Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2014 ısıtarak ve freze ile keserek açabilirsiniz bunun sonucunda far içinde buhar toz fln oluyormuş ama freze nasıl birsey ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ismail Terhan Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2014 bunun sonucunda far içinde buhar toz fln oluyormuş ama freze nasıl birsey ? yanlış yazmış olabilirim kesmek için kıl testere gibi bişe işte Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ibrahim ÖZtürk Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2014 hım tşk ederim benim yapacagım led metal üsütüne yapılmış hazır bir led resmini asagıda dısardan yapıstırsam farın üstüne ıslandıgında birsey olabilr değilmi çünki led acık Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ismail Terhan Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2014 silikonlarsan ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ibrahim ÖZtürk Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2014 çirkin durur yagni slikonu duzgu yapamam :/ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Acer Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2014 Bence güzel durmaz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ibrahim ÖZtürk Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2014 denemekte fayda var yaptıgımda resmını atarım. bence güzel durur ledi hangi şekilde yapcagımı bilmiyorsunuz ayrıca Güzel olmazssa sökerim zaten silikonlu aldım dısardan pek dikkat çekicegini sanmıyorm sırıtmaz ben burdayım die düşünüyorum silikonulu oldgundan ama bakıcaz sonuca 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2014 (düzenlendi) freze dediğin malzeme kaliteli bir ürün sahibinden.com da ucuz olduğunu gördüm ama yapabilir misin bilmem İsmailin farını bozduğumuz zaman ben de oradaydım freze olursa işin kolay resmini attığın şekilde bir led atarsan gerçekten amele işi olur tofaştan farkı kalmaz aracının ha ille atmak istiyorum diyorsan resmini attığın led kısa devre yapacak ve bozulacaktır Temmuz 1, 2014 taner eviş tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ismail Terhan Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2014 freze dediğin malzeme kaliteli bir ürün sahibinden.com da ucuz olduğunu gördüm ama yapabilir misin bilmem İsmailin farını bozduğumuz zaman ben de oradaydım freze olursa işin kolay resmini attığın şekilde bir led atarsan gerçekten amele işi olur tofaştan farkı kalmaz aracının ha ille atmak istiyorum diyorsan resmini attığın led kısa devre yapacak ve bozulacaktır Fari bozdugumuzu neden soyluyorsun [emoji12] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ibrahim ÖZtürk Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2014 (düzenlendi) yaptım buyrun birde şimdi bakın resme biri gece biri gündüz Not: attıgım ledle yapmadım silikonlu led ile yaptım Temmuz 1, 2014 Ozan Karsavuran tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Sümer Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2014 elbette öncelikle foto paylaşmak için ana sayfada nasıl paylaşılır kısmını okumanı öneririm sonrasın şuan kendi farlarım üzerindebir çalışma var biraz uğraştırıcı tarzı olabilir. daha yapım aşamasında oktay abi yapıyor örnek olabilir şu kaplatma işini de denersin hoşuna giderse olur. ben far camını açmadan direkt olarka led vs takacaksın sandım. ondan yapma dedim ama farı açıp içinden düzgün bir led vs çekebilirsen üst kısımlara güzel olabilir İşte benim beğendiğim Audi tarzı far uygulaması Focus 3 için de aşağıdaki farı beğeniyorum ancak forumda hakkındaki yazılanlardan dolayı kalitesinden halen emin değilim ^ : : Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2014 İşte benim beğendiğim Audi tarzı far uygulaması Focus 3 için de aşağıdaki farı beğeniyorum ancak forumda hakkındaki yazılanlardan dolayı kalitesinden halen emin değilim ^ : : serkan hocam e bayda farin içine yerleşen bi esnek neon led buldum Tr de 150 lira istiyorlar farinizi acabilirseniz o ledi yerlestirmek zor olmaz ve harika bir görünüm kazanır araç 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Sümer Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2014 serkan hocam e bayda farin içine yerleşen bi esnek neon led buldum Tr de 150 lira istiyorlar farinizi acabilirseniz o ledi yerlestirmek zor olmaz ve harika bir görünüm kazanır araç Farı açmak belki mümkün ama daha sonra içine su alma veya buğu-nem yapabilme ihtimalinden dolayı pek mantıklı gelmiyor. Bahsettiğiniz esnek neon led uygulamalarını google da hemen bulabildim ama bunu temin edebilsek bile, gösterdiğim örnekteki gibi, farın keskin sivri ucuna doğru nasıl sokuştururuz? ve bu orada durur mu ? Bunları tam bilemedim doğrusu. Üzerinde biraz daha düşünmemiz gerekecek sanırım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2014 Farı açmak belki mümkün ama daha sonra içine su alma veya buğu-nem yapabilme ihtimalinden dolayı pek mantıklı gelmiyor. Bahsettiğiniz esnek neon led uygulamalarını google da hemen bulabildim ama bunu temin edebilsek bile, gösterdiğim örnekteki gibi, farın keskin sivri ucuna doğru nasıl sokuştururuz? ve bu orada durur mu ? Bunları tam bilemedim doğrusu. Üzerinde biraz daha düşünmemiz gerekecek sanırım buyrun http://www.ebay.com/itm/2-Audi-Style-Switchback-Headlight-LED-Flexible-Strip-DRL-Running-Turn-Light-60cm-/301141337600?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item461d6c2600 http://www.ebay.com/itm/2-Audi-Style-Switchback-Headlight-LED-Flexible-Strip-DRL-Running-Turn-Light-45cm-/291115530660?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item43c7d679a4 aynı ürün ama uygulamalı far resimleri farklı ondan paylaştım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ibrahim ÖZtürk Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2014 yapılcak mazleme var evet ama onu farın içine yerleştirmek sıkıntı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap