Teoman S. Oluşturma zamanı: Temmuz 2, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Temmuz 2, 2014 (düzenlendi) arabayı yıkatırken yıkamacı süpürge tutunca içerdeki rla camın ordaki .sanırım havalandırma yerlerindeki süngerleri çekti. bunlar için ne yapabilirim. yarar yada zararı nedir? Temmuz 2, 2014 Teoman Saraç tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Halil İ. Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2014 Ben araba alırken serviste gezerken ikinci el arabaların istisnasız hepsinde bu sorunu görmüştüm. O zaman acaba zamanla kendiliğinden mi oluyor diye düşünüyordum. Demekki hep bu sekilde oluyor. O süngersi perdeyi muhtemelen toz filtresi şeklinde kullanmışlar. Bence onu yeniletmekte fayda var diye düşünüyorum. Tabi bi uzman daha iyi bilir bunu! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Teoman S. Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 2, 2014 tabi fayda var ama bende tam olarak ne işe yaradığını bilmiyorum cok hassas bir malzeme. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Halil İ. Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2014 Bu klima açıkken havayı içeriden devir yapsın diye düğmeye bastığımızda içerideki havayı o bölümden alıp yeniden daha fazla soğutup geri veriyor olabilirmi acaba? Yokmu bi bilen arkadaşlar yahu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2014 O olay göğüs üstünden gerçekleşiyor, oradan içeri bakınca bagaj gözüküyorsa eğer havalandırma içindir olsa olsa başka bi işe yaramaz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Erkan Baldemir Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2014 Geçmiş olsun.. güveniyosun arabayı temizlesin diye bırakıyosun "Hallederiz abi Sen otur çayını iç abi " sonra böyle tatsızlıklar (( Benimde kapılardaki siyah parlak kısımları çizdiler ... Çözümde bulamadım ...Kızsan bi türlü kızmasan bi türlü ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Teoman S. Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2014 O olay göğüs üstünden gerçekleşiyor, oradan içeri bakınca bagaj gözüküyorsa eğer havalandırma içindir olsa olsa başka bi işe yaramaz Yakup bey buyuk ıhtımal dedıgınız gıbı bagajla alakalı sanırım. ama görüntü bozuluyor. Geçmiş olsun.. güveniyosun arabayı temizlesin diye bırakıyosun "Hallederiz abi Sen otur çayını iç abi " sonra böyle tatsızlıklar (( Benimde kapılardaki siyah parlak kısımları çizdiler ... Çözümde bulamadım ...Kızsan bi türlü kızmasan bi türlü ... Evet Erkan bey dedıgınız gıbı hallederiz..... evet halledıyorlar. ya dıkkatsılık ya ısını bımemek yada kıskanclık ne dıyelım.. bunlar nazarlık olsun dıyelım ne dıyelım.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2014 (düzenlendi) daha önce yazmıştım.. o delikler araba kapılarının daha iyi kapanması için.. ve arabada hava sirkülasyonu için.. arka tamponu söktürürseniz, (inşallah söktürmek zorunda kalmazsınız, bana arkadan motorun çarptığı gibi), yan sağ ve solda balık solungacı gibi perdeler var..(veya jaluzi gibi 3 sıra) perdeler dışa açılıyor içe girmiyor, tek yönlü yani..içerden dışarı hava çıkmasını sağlıyor.. şimdi o delikler ve pandizottaki o süngerli delikler olmasa, 1- kapıyı her seferinde daha sert çarpmak zorunda kalırsınız kapatabilmek için.. 2- klima dan içeri giren onca hava nereden çıkacak.. süngerler aynısı veya başka renk ile değişir sanırım.. biladerin f2 de öyleydi sattığında Temmuz 3, 2014 Mehmet Demir tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Teoman S. Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2014 (düzenlendi) Bilgilendirme içn teşekkürler. peki bunları servıse gıtmeden el yordamıyla yapabılırmıyız ne koyabılırız bunların yerıne? Temmuz 3, 2014 Teoman Saraç tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2014 Bilgilendirme içn teşekkürler. peki bunları servıse gıtmeden el yordamıyla yapabılırmıyız ne koyabılırız bunların yerıne? hiç bakmadım ama pandizotu tutan 3-5 vida vardır sanırım. kolay sökülüyorsa benzer süngerler döşemecilerde çok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Teoman S.
arabayı yıkatırken yıkamacı süpürge tutunca içerdeki rla camın ordaki .sanırım havalandırma yerlerindeki süngerleri çekti. bunlar için ne yapabilirim. yarar yada zararı nedir?
Teoman Saraç tarafından düzenlendiYorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 9 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap