Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Merhaba, geçenlerde aracım baya bir kirliydi. Yıkatayım dedim. Yıkattıktan sonra bagaj kapağında şöyle bir boya kalkması olduğunu fark ettik. Yaklaşık 10-15 kaporta ustasına gösterdik bunun sebebi nedir diye. Hepsi bu bagaj kapağı boyalı dedi. Tazyikli sudan dolayı atmış olmasın ustam dedim. Dedi yok bu arabada iki kat boya var dediler. Aracımı sıfır olarak 29 Ocak 2013 tarihinde Otokoç'tan aldım. Ön çamurluk dışında boyanan değişen parçası yok. Kafamız rahat olsun diye sıfır araç alıyoruz o bile boyalı çıkıyor. Aldığımız yere götüreceğiz yakın zamanda ne önerirsiniz ?
Soru
Umut Akbaba
Merhaba, geçenlerde aracım baya bir kirliydi. Yıkatayım dedim. Yıkattıktan sonra bagaj kapağında şöyle bir boya kalkması olduğunu fark ettik. Yaklaşık 10-15 kaporta ustasına gösterdik bunun sebebi nedir diye. Hepsi bu bagaj kapağı boyalı dedi. Tazyikli sudan dolayı atmış olmasın ustam dedim. Dedi yok bu arabada iki kat boya var dediler. Aracımı sıfır olarak 29 Ocak 2013 tarihinde Otokoç'tan aldım. Ön çamurluk dışında boyanan değişen parçası yok. Kafamız rahat olsun diye sıfır araç alıyoruz o bile boyalı çıkıyor. Aldığımız yere götüreceğiz yakın zamanda ne önerirsiniz ?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
5
4
3
2
Popular Days
Tem 3
10
Tem 12
9
Eyl 8
8
Tem 11
5
Top Posters For This Question
onur karadağ 5 posts
Yakup Ç. A. 4 posts
Cem Boneval 3 posts
Kerim Kamanoğlu 2 posts
Popular Days
Tem 3 2014
10 posts
Tem 12 2014
9 posts
Eyl 8 2014
8 posts
Tem 11 2014
5 posts
Popular Posts
Cem Boneval
Boya ölçümü yaptırmadan boyalı çıktı demek mümkün değil. Diyelim ki boyalı çıktı, bu aracın reel değerini düşürecek bir durum değil. Ancak takıntılı Türk halkı ve düzenbaz satıcılar nedeniyle satış
osman ünal
Ondan sonra da astar kalınlığı ölçmeye başlarız :-)
onur karadağ
Bekir abi aslında servis olumsuz bir yanıt verse gidip boyatmam. uğraşmam. önemli değil benim için. sadece hakkım varsa savunurum. yoksa ben araba için ölüp bitmem. sadece bir araçtır benim için. o ka
Bu soruda 37 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap