Emre Evn Oluşturma zamanı: Temmuz 2, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Temmuz 2, 2014 (düzenlendi) Aracımı alalı 3-4 ay kadar oldu şuan amerikan parklar ve sisler yapıldı inşallah oldukça digerlerinide koyacagım kazasız belasız bereketli olsun günleriniz. Şuan önlerde Coilover var arkalar 3.5 cm pres yaylı Temmuz 2, 2014 Emre Evn tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
mahmut baylan Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2014 (düzenlendi) Sisler ve amerikan park ne kadara mal oldu? Temmuz 3, 2014 Yakup Çağatay tarafından düzenlendi Argo tabir kullanmayın burası yeri değil,düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Evn Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2014 (düzenlendi) 250 TL mal oldu tanidik oldugu icin indirim yaptirdim biraz Temmuz 3, 2014 Emre Evn tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2014 Coilover var arkalar 3.5 cm pres yaylı coil over ile press yay değişik kombinasyon olmuş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Evn Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2014 coil over ile press yay değişik kombinasyon olmuş Evet biraz oyle oldu ama boylesi daha guzel sadece onleri indirip kaldiriyorum arkaya hic dokunmuyorum sabit duruyor. Hemde one dogru basik duruyor daha guzel bi goruntu oluyo benim icin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap