Burak Bn. Oluşturma zamanı: Temmuz 5, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Temmuz 5, 2014 Merhaba arkadaşlar.. 25-30 bin tl arası bir araç almayı düşünüyorum .. kafamda 2006-2007 dizel ghia modeli var fakat acemi olduğum için bu konularda karar veremiyorum. sizin tavsiyeleriniz var mı araç hakkında.. mesela km olarak kaç binde olmalı en fazla bu yaştaki araç ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2014 Senede 15 bin km gitse 110 bin km civarında oluyor araçlar.Bu aşırı normal km dizel için. Senede 25 bin gitse 160 bin km civarında oluyor bu da çok çok fazla değil gibi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Bn. Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2014 km si 120 bini geçmeyen temiz bir araca kaç para verilir peki sahibinden sitesindeki fiyatlar çok mu abartı acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2014 Piyasayı bilen birisi değilim ben, bilenler yanıtlayabilir Burak bey Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Aktepe Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2014 Geçen yıl mayısta 33.500 e sattığım aracın piyasası bu yıl 40 42 bin tl. Sorun sitede değil sıfır fiyatlarındaki artışın ikinci eli yükseltmesi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap