2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız
- 0
1.6 Ti-Vct Motor Sesi Hk
-
Benzer İçerikler
-
- 22 cevap
- 15.233 görüntüleme
-
- 6 yanıt
- 6.624 görüntüleme
-
- 6 yanıt
- 1.708 görüntüleme
-
Focus 3 Otomatik Kilit Sistemi Denemesi 1 2 3 4 5
Yazan: Yakup Ç. A.,
- oto kilit
- 2012 ford focus
- (ve 1 tane daha)
- 70 yanıt
- 25.400 görüntüleme
-
- 2 cevap
- 1.221 görüntüleme
-
Soru
Süleyman Altın
Aracım 1.6 ti-vct style + aracımı 500 km önce 30.000 km bakımına soktum motor temizleme filan yapıldı ekstra olarak.
Aracı ilk aldığımda gayet sessiz olan araba son 6 aydır özellikle kışdan beri çok sesli çalışıyor ve ilk çalıştırmada 3-5 dk dizel gibi ses yapıyor sonra ses biraz azalıyor ve rölantide trafik ışıkları v.s bekleme yaparken sanki fren pedalında bir vuruntu var gibi araç titriyor bunu vites ve direksiyondan da hissetmek mümkün ama frende daha belirgin.
Servise gösterdim bir sorun yok dediler,acaba ben arabaya alıştıkça çok mu fazla takıntı yapıp aracı dinliyorum diyorum kendi kendime oda mümkün değil çevremdekiler bile aracı sesli buluyor ve bu sesin 1 yıl öncesinde gelmediğine eminim.
Önerisi olan , yorum yapacak olan var mı? (Gerçi bu tür sorunları dinlemeden aracı görmeden yorumlamak pek mümkün değil ama yinede belki sizlerden de başına gelen olmuştur.sonuçta bir kocaman bir aileyiz )
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 19 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap