Emre Kaçan Oluşturma zamanı: Temmuz 10, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Temmuz 10, 2014 Hayırlı ramazanlar öncelikle, 2013 model focusumuza 4 ay once alarm takmıştık Şimdi bir araba yanından geçince ,vik vik ediyo susuyo 1-2 sn ye felan Hassas mod felan var mı bunlarda tuş kombinasyonu ile ayarlayabilirmiyiz acaba ? Alarm, orjinal ford yetkili serviste takıldı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2014 Alarm orjinal değil sadece yetkili servis size bir ürün takıyor olay o. Ürün bilgilerine göre işlem yapılır.Hassas modu olması gerekiyor, modülüne bakın ortalıkta ise. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Emre Kaçan Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2014 Alarm orjinal değil sadece yetkili servis size bir ürün takıyor olay o. Ürün bilgilerine göre işlem yapılır.Hassas modu olması gerekiyor, modülüne bakın ortalık da ise. Teşekkür ederim Gece gece sinir oldum Yanından gecen her arabaya laf atıyo sanki vik vik diye Alarmın faturasını falan bulurum inşallah Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2014 Önceki arabalarımdan birinde vardı aynı sıkıntı. Alarmın beyninde hassasiyet ayarı vardı. Beyin kolay ulaşılabilecek yerdeyse kontrol edin. Mutlaka vardır ayarı 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Semih G. Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2014 Merkezinde var ayar mekanizması. Kaput altındadır büyük ihtimalle,bir bakın bulamazsanız servise danışın. Ancak hassaslık ayarı hepsinde mevcut bildiğim kadarıyla. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Levent Okutan Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2015 Ben servise gitsem C max içinde aracı çok fazla deforme etmeden Alarm takılırmı ?.Aracın garantisini 1 yılda uzatmıştı Eski sahibi ekimde bitiyor.Grantiyi bozarmı ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2015 Ben servise gitsem C max içinde aracı çok fazla deforme etmeden Alarm takılırmı ?.Aracın garantisini 1 yılda uzatmıştı Eski sahibi ekimde bitiyor.Grantiyi bozarmı ? Yetkili serviste taktırırsanız garantisi bozulmaz, en azından kimin yaptığı belli olur en kötü servis karşılar. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Levent Okutan Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2015 Peki kullanmadığım dan soruyorum sizler tecrubelisiniz alarm yine aynı kumanda ile mi çalışır veya nasıl olur ford ta..? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 8, 2015 Peki kullanmadığım dan soruyorum sizler tecrubelisiniz alarm yine aynı kumanda ile mi çalışır veya nasıl olur ford ta..? Takılacak ürüne bağlı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Emre Kaçan
Hayırlı ramazanlar öncelikle,
2013 model focusumuza 4 ay once alarm takmıştık
Şimdi bir araba yanından geçince ,vik vik ediyo susuyo 1-2 sn ye felan
Hassas mod felan var mı bunlarda tuş kombinasyonu ile ayarlayabilirmiyiz acaba ?
Alarm, orjinal ford yetkili serviste takıldı
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 8 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap