Naci özkan Oluşturma zamanı: Temmuz 11, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Temmuz 11, 2014 Wrc difuzoru alsammi almasammi diye dusunurken vazgectim ve sadece guzel bir uç almaya karar verdim. Yazilimdan dolayi bagaji yag yapiyor oda ayri zevk katiyor 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2014 Yazilimdan dolayi bagaji yag yapiyor derken anlamadım yahu ve yazılımdan memnun musuunuz acaba ?? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2014 Hani sticker yahu, ne hatay ne van takmış o kadar uğraştık yolladık. cık cık cık cık yok saha size birşey. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Naci özkan Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2014 Hani sticker yahu, ne hatay ne van takmış o kadar uğraştık yolladık. cık cık cık cık yok saha size birşey. Stickerler bize ulasmadi [emoji17] Kime verdiysen evde unutmus hepsi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2014 Doktor amca ah vah ona o zaman hatay'da onu bulursunuz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Naci özkan Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2014 derken anlamadım yahu ve yazılımdan memnun musuunuz acaba ?? Yazilimdan dolayi gaza yuklenince eksozdan mazotlu duman cikiyor ve bagaja yapisiyor Doktor amca ah vah ona o zaman hatay'da onu bulursunuz Benim hakkimi sakla dedim zaten. 1-2 hafta sonra buluscaz bakalim [emoji6]Burada daha net duman 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ismail orçan Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2014 Doktor amca ah vah ona o zaman hatay'da onu bulursunuz Doktor amca iskenderundaysa banada bi tane versin ozm Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Naci özkan Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2014 Doktor amca iskenderundaysa banada bi tane versin ozm En sonki duruma gore ole idi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap