Aygün C. Oluşturma zamanı: Temmuz 11, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Temmuz 11, 2014 Orduda iyi focus mk1 lerden anlayan bir usta arıyorum lütfen yardım ,servis mafetti beni orduda bildiğiniz gerçekten iyi yapan bir usta arıyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2014 Başlığı kapatmak yetine taşıyorum lütfen kategoriye uygun yer bulalım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İbrahim Armağan Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2014 Yakup kardeş başlığı taşıyorum demişsin ama ben arkadaşa yardımcı olabilirim. Arkadaşım ben Giresun'dayım.Benim önceki aracım 2005 focus comforttu.(focus I) Sorunun neydi bilmiyorum ama benim Giresun sanayiinde iyi bir ustam var.servise hiç gitmedim .Sürekli ona giderdim.Kendisin tam fordustalar'ın karşısında zaten sorun olduğunda oradaki arkadaşlarından yardım alıyordu.Sorununuzu anlatırsanız yarın yanına uğrayacağım.Durumu anlatabilirim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 11, 2014 Yakup kardeş başlığı taşıyorum demişsin ama ben arkadaşa yardımcı olabilirim. Arkadaşım ben Giresun'dayım.Benim önceki aracım 2005 focus comforttu.(focus I) Sorunun neydi bilmiyorum ama benim Giresun sanayiinde iyi bir ustam var.servise hiç gitmedim .Sürekli ona giderdim.Kendisin tam fordustalar'ın karşısında zaten sorun olduğunda oradaki arkadaşlarından yardım alıyordu.Sorununuzu anlatırsanız yarın yanına uğrayacağım.Durumu anlatabilirim. Teşekkürler, bu hali ile düzenlenmiş durumda zaten Efektif olmayacak şekilde açılmıştı . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aygün C. Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 12, 2014 İbrahim abi şimdi şehir dışındayım ama geldiğimde seninle irtibata geçmek isterim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap