Onur Solmaz Oluşturma zamanı: Eylül 14, 2011 Raporla Share Oluşturma zamanı: Eylül 14, 2011 Focus 1 hb için anlatım bulamdım bundan sonbra arayan herkes bulsun diye paylaşıyorum Cenmax P-1309 sesli sensörlerden getirtdim. Sensörlerimizi araç renginde sprey boya ile boyuyoruz. Burda dikkat edilmesi gereken boyayı olabildiğince uzaktan sıkmak, ince bir kat şeklinde atmak. Bundan sonrası işin ehline ait Tamponda gereken ölçüler alındıktan sonra kutudan çıkan matkap ucuyla delik açılıyor. Sensörler soldan sağa 1,2,3,4 şeklinde yerleştiriliyor Son işlem elektrik bağlantısı geri vites lambasına gide kablo sıyrılıp yeşil renki yani + uçtan besleme alınıyor sensörün - ucu şasiye veriliyor. Bu arada temiz işçiliği ve samimiyetinden dolayı Abdullah abiye selamlar Veeee sonuç; Selam Saygı Hepinize... FOTOĞRAFLAR ÖLÜ LİNK SEBEBİYLE SİLİNMİŞTİR. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2011 Haydi sensörlerine kavuştun hayırlı olsun onur.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Solmaz Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2011 Haydi sensörlerine kavuştun hayırlı olsun onur.... Eyw Dostum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2011 Hayırlısı olsun Onur Artık geri geri daha güvenli gideceksin 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre V. Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2011 Onur hayırlı olsun ama pek güvenme sensöre geçen benim ki dıt dıt dıt die öterken arabanını birini ittiriomuşum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2011 Hadi Hayırlı olsun, resimler için sağol canım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2011 Onur hayırlı olsun ama pek güvenme sensöre geçen benim ki dıt dıt dıt die öterken arabanını birini ittiriomuşum Çaktırmadan çıkıp kaçsaydın emre... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2011 Bir fırsat bulup ben taktıramadım şu mereti Güle güle kullan. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre V. Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2011 Yok bişey olmadı çaktırmadan 1. vitese takıp yanaştırdım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2011 Yok bişey olmadı çaktırmadan 1. vitese takıp yanaştırdım Tamponda bişey var mı baksaydın...Varsa tozla buz olurdum ben oradan.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2011 Bakmadan toz olacaksın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre V. Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2011 benimkinde yoktu , ötekinin olmuş umrum dışı çünki çok yamuk çekmiş arabayı birazda kasıtlımı ittirdim ne Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Solmaz Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2011 herkese teşekkürler test videolarını yarın atacacağım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre V. Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 14, 2011 Onur Egzos ucu düşünmelisin bence kibar bişey Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Solmaz Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 15, 2011 Trafik polisiyle falan uğraşmak istemiyorum egzosa takıklar biliyorsun Onur Egzos ucu düşünmelisin bence kibar bişey Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap