Gazi Özata Oluşturma zamanı: Temmuz 15, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Temmuz 15, 2014 (düzenlendi) S.a arkadaşlar hayırlı ramazanlar. İlk konuyu buradan önce tanışma bölümüne açmayı dilerdim fakat önce araç sahibi olup ardından kendi aracımla tanışmayı uygun gördüm. İlgili ilan sitesinde bir tane araç buldum 85.000 KM de biraz pazarlık ile 43 bin TL' ye kadar indirdim aracı. Titanium x paket. Bir araç daha var buda bir tanıdığımız da onunla da pazarlık sonucu ancak 38.200 TL gibi bir rakama inebildim. Ondaki araçta 80 bin km de collection. Titanium x olan araçta 4 parça boya mevcut bunun haricinde her şeyin orijinal olduğu söyleniyor. Diğer araçta ise ön tampon ve farlar değişmiş ( yetkili serviste ) Siz olsanız bu araçlardan hangisini alırdınız ? Her iki araçda 1.6 tdci 43.000 TL Titanium x paket - 38.200 TL Collection 45.000 TL maksimum bütçem var ( 40 nakit 5 kredi kartı çekimi vb. ) Tekrardan hayırlı ramazanlar. Teşekkürler. Temmuz 15, 2014 Gazi Özata tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2014 Arabam:focus 1.0 ecobost , denmiş bu nedir ? Model yılı girmemişsiniz kondisyonları bilmiyoruz ama sonuç olarak kabaca Titanium x daha ağır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gazi Özata Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2014 Arabam:focus 1.0 ecobost , denmiş bu nedir ? Model yılı girmemişsiniz kondisyonları bilmiyoruz ama sonuç olarak kabaca Titanium x daha ağır. Henüz bir araç satın alamadım 1.0 ecobost ile ilgileniyordum fakat bazı sorunlar nedeniyle o araç olmadı. ( Kayıt olduğum anda o araç ile ilgileniyordum. Şuan herhangi bir aracım yok, clio kullancısıydım sattım. ) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2014 uzun süre binecekseniz, ve modelleri yakınsa X. 1 sene sonra filan satacaksanız collection. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih S. Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2014 ikisininde fiyatı çok uçuk alınmaz 2 model düşük olsun 35-40 bin km de olsun sonuçta 40 bin tl para veriyorsunuz yazık ben 6 ay önce 46 binde focus titanyum aldım boyasız tüplü gümüş gri renk 35 e varın siz düşünün hadi piyasa 1-3 bin arası arttı diyelim fiyat yinede uçuk yinede siz bilirsiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gazi Özata Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2014 (düzenlendi) Konuda belirtmemişim her iki araçta 1.6 dizeldir. Temmuz 15, 2014 Gazi Özata tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap