Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 17, 2014 Abi bizde biliyoruz sistemin nasıl işlediğini de ortalık çakal geçinen cahillerle dolu Kayitlarimiza gore ***1337 Sasino lu arac 6 adet kazaya karismistir. KZ1:13/05/2013, Agir Hasarli KZ2:12/02/2010, Carpma, 566TL KZ3:20/09/2007, Carpma KZ4:23/09/2006, Carpma, 600TL KZ5:29/08/2006, Park Halinde Carpma, 550TL KZ6:14/04/2006, Carpma, 1486.2TL Buyur adamın temizlik boyası var dediği aracın tramerin kaydı. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Taner Ayık Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2014 Sahibinden de şikayet edip adam hakkında birşey yaptırılabilir mi acaba? Ben link atarak sikayette bulundum.insanlari kandiriyorlar die.takip edecegim ilan kaldirilacakmi duracakmi bakalim. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2014 Yapıştırdım şikayeti... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2014 Toplarkende ordan burdan buldukları parçlar ile toplamışlar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Dursun Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2014 İkinci elden soğutuyor adamı böyle durumlar... Şikayet etsen bile ertesi gün aynı şekilde başka aracı koyacak vitrinine... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2014 (düzenlendi) Ben facebook dan 2 fotoda burdan alıp ilanı paylaştım.Belki birisinin canını yanmaktan kurtarırım.Ha şikayetide ettim sahibinden e. Temmuz 18, 2014 Doğan Kurban tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
G.Yagmur Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2014 Ne zaman doyacak bu insanoğlunun aç gözü.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Uğur Yılmaz Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2014 Bu galericinin ettiği dua bile muallaktadır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Levent Ö. Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2014 HİÇ SATICIYA MESAJ GÖNDERDİNİZMI SİTEDEN..BELKİ İLANI KALDIRIR.. BİR İNSANIN PERT KAYITLI BU ARACI ALMASINI ENGELLEMİŞ OLURUZ.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2014 Şikayet ettim ilanı,paylaşabildiğim kadar çok ortamda da paylaştım, inşallah işe yararda ilanı kaldırır o haysiyetsiz... Acaba konu başlığına ve etiketlere aracın plakası da eklense daha güzel olmaz mı? Google'dan belki plakayı arayan insanlarda görür. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Levent Ö. Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2014 Bencede mantıklı..belki değiniz gbi plakadan araştırırsa belkide bu siteden resımlere ulaşabılırler.. ben satıcıya mesaj atmayı düşünüyorum.bu aracı eger bile bile satıyorsa bu düpedüz sahtekarlık. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2014 İlan yayından kaldırılmış 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2014 İlan yayından kaldırılmış Hohhhoooo yarım günde işlem tamam 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2014 Hohhhoooo yarım günde işlem tamam Aynen abi, tabi plakayı kapatıp başka isimle tekrar satmaya çalışmazlarsa.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap