Ferhat Küçük Oluşturma zamanı: Temmuz 18, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Temmuz 18, 2014 Artık ömrünü tamamlamaya yaklaşan direksiyonumu RS direksiyonu gibi yaptırdım. 7 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ruhan Muslu Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2014 güzel olmuş ama, sanki dikişler ele baya rahatsızlık verecek gibi duruyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ferhat Küçük Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2014 güzel olmuş ama, sanki dikişler ele baya rahatsızlık verecek gibi duruyor. Hiçbir zararı yok. Gayet kullanışlı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ruhan Muslu Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2014 O zaman iyi günlerde kullanmanı dilerim, görünüşü de güzel duruyor, kırmızı dikiş de şık olmuş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ferhat Küçük Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2014 Teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan H. Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2014 Güle güle kullanın çok hoş olmus nerede ve nekadara yaptırdınız... Güle güle kullanın çok hoş olmus nerede ve nekadara yaptırdınız... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2014 Çok iyi bence Eskişehir'de nerede ne kadara yaptırdınız? Bende düşünüyorum yaptırmayı 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ferhat Küçük Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2014 Eskişehir de sanayide lastikçi Ankaralıların olduğu göbekten sola aşağıya dönünce 50m kadar ilerde solda Adem Baba Döşemeci var orda yaptırdım 5-6 saat falan sürdü ama usta çok uğraştı 175 tl verdim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Sümer Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2014 Güzel olmuş gibi duruyor ama bi de bitmiş halini görmek isterdik (aracın üzerinde) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ferhat Küçük Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2014 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Oğuz Erkoçak Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2014 Nereden temin edebiliriz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ferhat Küçük Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2014 Nereden temin edebiliriz? Neyi ? Güzel olmuş gibi duruyor ama bi de bitmiş halini görmek isterdik (aracın üzerinde) Resmi attım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Sümer Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2014 Neyi ? Resmi attım Emeğinize sağlık gerçekten yepyeni ve gayet şık duruyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih R. Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2015 güzel olmuş maliyeti nedir ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aykut Uçar Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2016 resimler artık görünmüyor mu merak ettim doğrusu.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap