Erhan Altunel Oluşturma zamanı: Temmuz 18, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Temmuz 18, 2014 Merhaba arkadaşlar 2013 model focus titanium smart aracımı oto yıkamadan aldığımda sağ ayna kapanmıyor ve içeriden de ayarlanmıyordu. 1. Acaba bu ayna komple mi değişecek, sadece iç motor mekanizmasının değişmesi mümkün mü? 2. Garanti kapsamında değiştirirler mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2014 Kendiliğinden bozuldu ise garantiden değişilecek tabiki yani olması gereken bu. Motor ayrı geliyorsa o değişir komple geliyorsa tamamı değişir artık garanti olduğu için çok da sizin için önemli olmasa gerek Geçmiş olsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Erhan Altunel Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2014 Teşekkür ederim, farketmez fakat beni endişelendiren süre kısmı. Taşrada yaşadığım için sırf bu iş için servis olan bir şehre gideceğim. İlkin bakıp sonra parça falan isterlerse 2 kez gitmem gerekecek herhalde. Bir de muhtemelen aynanın boyanması işi var. Parça sipariş edildiğinde gelmesi uzun sürer mi acaba? Ona göre gidiş geliş planlaması yapmak istiyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2014 Telefon açıp izah edin durumu yoksa sipariş edebilirler ise ederler yoksa da yapacak birşey yok maalesef. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Burak Çınar Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2014 Ayna kapağı sökülebiliyosa eğer mevcutta olanı yenisine takabilrsiniz. Birde sigorta panelini kontrol edin derim.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Erhan Altunel Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2014 Burak bey çalışma işareti var yani ses geliyor, bazen az da olsa kapanıyor ama tam anlamıyla çalışmıyor o yüzden sigorta kutusundan olacağını sanmıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Burak Çınar Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2014 Burak bey çalışma işareti var yani ses geliyor, bazen az da olsa kapanıyor ama tam anlamıyla çalışmıyor o yüzden sigorta kutusundan olacağını sanmıyorum. Yani sonuçta elektronik... Eğer garanti yok ise cepten para verip değiştirmeden sökülüp bi kontaklara bakılması lazım. Sonuçta dış donanım oksitlenme yapabilir... temassızlık olabilir... Eğer öyleyse Kontak spreyi gerekirse wd-40 iş görebilir Ayrıca dediğim gibi garantiniz yok ise illede değiştiricem derseniz servisten fiyat alın birde dışarda aynı parçayı araştırın.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2014 Yani sonuçta elektronik... Eğer garanti yok ise cepten para verip değiştirmeden sökülüp bi kontaklara bakılması lazım. Sonuçta dış donanım oksitlenme yapabilir... temassızlık olabilir... Eğer öyleyse Kontak spreyi gerekirse wd-40 iş görebilir Ayrıca dediğim gibi garantiniz yok ise illede değiştiricem derseniz servisten fiyat alın birde dışarda aynı parçayı araştırın.. 2013 model araba garanti nasıl olmuyor osmanım, profil'de araçları yazıyoruz ya hani bu işler için 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Burak Çınar Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 18, 2014 2013 model araba garanti nasıl olmuyor osmanım, profil'de araçları yazıyoruz ya hani bu işler için Sende hep benim üstüme geliyorsun 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2014 garantiden değişmesi lazım.. su mu, olmaz öyle şey.. dün ben ş.dışı yolculuk yaptım, yağmurda, heryere su girebilir. yıkamacıda bile olsa, sorun ayna dizayn sorunudur su almayanını yapacaklar. tabi hava akışı suyu alıp götürür, basınçlı su ne yapar onuda düşünmek lazım. uzun süre üstüne tutulmadıysa sinek pisliği çıkarmak için su kaçmamalı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2014 Yıkamacılar temiz olsun diye tüm güçleriyle abanırlar aynaya. O nedenle her şey olabilir. Bazen az da olsa kapandığına göre bir şey sıkışmış, yerinden çıkmış, ya da yamulmuş olabilir. Ustasının incelemesi lazım, belki değişim olmadan da kurtarabilirsiniz. Ayna kapağı ayrıdır, boya işi çıkmaz. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2014 Elle kapatıp açmayı deneyebilirsiniz yerinden çıkan birsey varsa oturtabilir. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Erhan Altunel Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 2014 Arkadaşlar servise götürüp incelettim. Garanti kapsamında aynayı değiştirdiler. Gerçi şimdi yolda aynadan hafif bir ses geliyor ama artık onu da bakım zamanı gösterereceğim. Aynanın içinde bir vidayı takmayı unuttular sanırım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Erhan Altunel
Merhaba arkadaşlar 2013 model focus titanium smart aracımı oto yıkamadan aldığımda sağ ayna kapanmıyor ve içeriden de ayarlanmıyordu.
1. Acaba bu ayna komple mi değişecek, sadece iç motor mekanizmasının değişmesi mümkün mü?
2. Garanti kapsamında değiştirirler mi?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 12 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap