Mert Cesaretli Oluşturma zamanı: Temmuz 22, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Temmuz 22, 2014 S.a arkadaslar kapi logosu yapmak istiyorum focusuma kapilar acilinca asagiya yansisin ama araci deldirmek istemiyorum yapislanlilar vaar sahibinden.com ' da onlari alip kullanan arkadaslar sikinti cekti cektiler mi hic yardimci olurmusunuz veya ankaradan alabilecegim bi yer var mi uygun fiyatta Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2014 Talip bey'e bir sor bakalım Açtığı konularda telefonu da var. http://www.focusclubtr.com/user/2223-talip-eren/ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Cesaretli Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2014 Teşekkür Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Şerbetçi Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2014 ben ebay'dan almıştım yaklaşık 1 sene oldu, uygulamayı yetkili servise yaptırmıştım. Kapı altından deldiler, elektriği de yan aynalardaki aydınlatmalardan aldılar. Delinmeye gerek olmayan versiyonları çıktığını biliyorum ama nasıl olduğu hakkında pek bir fikrim yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Cesaretli Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2014 Bide benim arabam trent paketi elektirigi nerden alacaklar ki ben kapi isiklari yok diye led doaettim pedallarin oraya ledren cekseler sikinti olur mu ki acma kapamali du g meli Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap