Mustafa Çakıroğlu Oluşturma zamanı: Temmuz 22, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Temmuz 22, 2014 Edirne' de yaz tatili nedeniyle giriş yapan gurbetçi araçlarından biri Az önce trafikte denk geldim. 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2014 İngiltere'nin bağrından Aşk gelmiş. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 22, 2014 Tam da arabasına denk gelmiş peee:):) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2014 Almanya'da yaşayanlar da çok yapıyor bunu... Ünye'de genelde UN:YE XXX şeklinde plakalar görülebiliyor.. Bir de OF:LU XXX çok görüyorum.. Not: XXX bölümü sayı içerir.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2014 Yılla yıllar önce Karşıyaka da IZMIR plaka görmüştüm hatta o zamanki nokia telefonum ile fotosunu çekmiştim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2014 Ben de bir kaç yıl önce Sinop ta EFSANE 1 diye plaka görmüştüm. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2014 bunlarda benben olsun.. 7 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2014 Bu da kırmızı olsun 5 lira fazla olsun kafasından bir arkadaş. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap