Ogün Özemre Oluşturma zamanı: Eylül 16, 2011 Raporla Share Oluşturma zamanı: Eylül 16, 2011 Nette dolaşırken tesadüf eseri denk geldiğim bir video. 57. Alay ile başlayan sonra en son gazimizin yaşadıkları ile biten 2 video 2. Videoda 110 yaşında Vefat eden son gazimizin 74 yaşındaki oğluda telefonla katılıyor. İzlemeye doyamadım sizlerlede paylaşmak istedim 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2011 nette mi face de mi izledim geçenlerde Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dr.Mert Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2011 Bu topraklarda yaşayan herkesin izlemesini isterdim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2011 Videoların izlenme oranı çok az. Şimdi böyle fedakarlık gerektiren bir savaş çıksa acaba aynı başarıyı gösterebilirmiyiz bilemiyorum ama düşünmek de istemiyorum açıkcası. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2011 Yine okumus adamlarımız savaşacaksa 100 yil daha geri gideriz. Doğru düzgün savunma tek. Lazım !!! Uçağı düşurerek akıllı 3-4 beynimizi yediler.. Önce adamımıza sahip çıkmalıyız.. Bu çağ da koşarak tüfekle olmaz maalesef 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dr.Mert Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2011 Sanırım haklısın Yakup. Yine de başarılı bir kara harekatı olmadan hiçbir savaş kazanılamaz ! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2011 Sanırım haklısın Yakup. Yine de başarılı bir kara harekatı olmadan hiçbir savaş kazanılamaz ! Abi en küçük; daha 3-5 yıl içinde neolduğu belirsiz hastalıklarla biz başetmedik mi ? Şarbon marbon yok kırım kongo biyolojik savaş 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2011 Bu ay içinde yada ekimde, bi Çanakkale turu düşünüyorum. Düşünen olursa, organizasyon yapabiliriz beraber ne dersiniz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2011 Davut abi de gidecek galiba geçenlerde aramıştı beni.. Habersiz hareket etmeyelimde. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2011 Bende uygun düşersem gelirim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2011 Uygunsuz halinde gelme zaten 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2011 ehehehe tamam Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2011 Ağı ağır gezsek, bir rehberde bize eşlik etse süper olurdu.. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2011 "Bu memlekette kanlarını döken kahramanlar; Burada bir dost ülkenin toprağındasınız. huzur ve sükun içinde uyuyunuz. siz, mehmetçiklerle yan yana, koyun koyunasınız. Uzak diyarlardan evlatlarını harbe gönderen analar: Gözyaşlarınızı dindiriniz. evlatlarınız bizim bağrımızdadır. huzur içindedirler ve huzur içinde rahat rahat uyuyacaklardır. Bu topraklarda canlarını verdikten sonra artık onlar bizim evlatlarımız olmuşlardır." M. KEMAL ATATÜRK 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 16, 2011 Aynen, yoksa mükemmel olmaz gibi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap