Misafir Oluşturma zamanı: Temmuz 30, 2014 Raporla Share Oluşturma zamanı: Temmuz 30, 2014 (düzenlendi) Merhaba arkadaşlar 2013 focus aracımın anahtar ligi denize düştü suan calismiyor bazen algılıyor bazen algilamiyor. Içi tamamiyle sökülmuyor anahtarligin sadece tus takımı ve Pil kısmı söküluyor. Anahtar nasıl programlanabilir, içi açilıp kurulayabilirim kısa devre yapmış olabilir mi. Servise gitmemi gerektirecek bir durum var mı prinç içinde beklettim 12 saat düzelmedi Yardımlarınız için teşekkürler Temmuz 30, 2014 Misafir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Burak Çınar Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2014 Zamanında tuzlu suyun içine düşen telefonu tatlı suyla yıkayıp pirinçe yatırmışlardı... iyi kötü çalışmıştı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2014 kurutmadan temizlemeden denendiği için bozulmuş olabilir. sanmıyorum ancak, pili çıkarttıktan sonra alkolle(kolonya vs) iyice temizleyin, ulaşılmayan kısımları temizlemek için alkole yatırabilirsiniz. sonrasında iyice kurutun, prinçte güneşte vs. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Misafir Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2014 (düzenlendi) kurutmadan temizlemeden denendiği için bozulmuş olabilir. sanmıyorum ancak, pili çıkarttıktan sonra alkolle(kolonya vs) iyice temizleyin, ulaşılmayan kısımları temizlemek için alkole yatırabilirsiniz. sonrasında iyice kurutun, prinçte güneşte vs.Nasıl sökülmesi gerekiyor tuş takımı ve logo olan kısmı söktüm diğer kısımları sökemedim Temmuz 30, 2014 Misafir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2014 Nasıl sökülmesi gerekiyor tuş takımı ve logo olan kısmı söktüm diğer kısımları sökemedim Bilmiyorum bizim anahtarlar farklı. Ortasından açılıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Misafir Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2014 kumanda içindeki pil ve elektronik aksam temizlettim ama çalışmıyor araç garantili servis değişim yapar mı acaba? araca taktıgımda immobilizer devreye giriyor ve aracı kilitliyor çalıştırmıyor şuan yedek anahtarı mevcut onunla çalıştırıyorum. yarın servise gidecegim bakalım ne olacak araç garantili 5 aylık. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 31, 2014 Kendi hatanızı neden garantiye yüklemek istiyorsunuz? Bari kaskodan yaptırın. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 saner can Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2014 Ben bozuldugu için garantiden anahtar değişimi yapmıştım. Fakat kullanıcı hatası değildi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Misafir
Merhaba arkadaşlar
2013 focus aracımın anahtar ligi denize düştü suan calismiyor bazen algılıyor bazen algilamiyor.
Içi tamamiyle sökülmuyor anahtarligin sadece tus takımı ve Pil kısmı söküluyor.
Anahtar nasıl programlanabilir, içi açilıp kurulayabilirim kısa devre yapmış olabilir mi.
Servise gitmemi gerektirecek bir durum var mı prinç içinde beklettim 12 saat düzelmedi
Yardımlarınız için teşekkürler
Misafir tarafından düzenlendiYorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 7 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap