Tevfik Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2011 evostaki...yansımaların bu modeldede izlerini taşımasını istersim yusuf...cuk benzetme bir arması eksik... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2011 Bende isterim abi evos dan izler olsun. Özelliklede ön kısmı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2011 Yav bu resim gercek degil ona göre . --- iPhone Yolladı --- Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2011 Çok feciii kötü bir çizim,yandan creyhsler gibi duruyor,arkadan biçimsiz amerikan aranbaları gibi...cık,böyle olursa mondeo patlak olur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2011 Kedi ciğer ya. Mondeonun kalitesi yeter be... Siz ne diyorsunuz beeee --- iPhone Yolladı --- Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2011 iyi iyi.. ama daha çok evrim geçirir bu... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dr.Mert Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 22, 2011 Ulen şu resme benzesin almazsam namerdim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2011 110 bin liradan aşağı olmaz fiyatı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 23, 2011 O zaman S60 ın şansı artmış olur.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2011 O zaman S60 ın şansı artmış olur.. o zamana kadar da s60 makyajlanır.. fiyatı da şimdiki gibi olmaz... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2011 Bu arada 5-6 Ay içinde Mondeo'ya hazır olun diyorum ben size Cenova'dan önce belki o aralar satış başlayacak Edit: Satış değil TANITIM olacak.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2011 Mondeo nun 1.6 ecoboostu bu yüzden mi kaldırdılar acaba... Durumu 1.6 TDCI ile 2.0 TDCI ile götürecekler heralde.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2011 Mondeo nun 1.6 ecoboostu bu yüzden mi kaldırdılar acaba... Durumu 1.6 TDCI ile 2.0 TDCI ile götürecekler heralde.. İlgisi yok Kasımda tekrar geliyor..Stok yok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2011 Bu arada 5-6 Ay içinde Mondeo'ya hazır olun diyorum ben size Cenova'dan önce belki o aralar satış başlayacak patronn ne diyosun sen...!! tam anlamadım.. biraz daha açarmısın...?.. yeni kasa mı? mondeo mu? 5-6 ay mı?... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 28, 2011 patronn ne diyosun sen...!! tam anlamadım.. biraz daha açarmısın...?.. yeni kasa mı? mondeo mu? 5-6 ay mı?... Renk katak biraz :) Olabilme ihtimali yüksek...Ama olmayada bilir 4 ay sonra belli olur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar